Restavracija & pizzeria B2 odpiralni časi
08:00 - 20:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.81 / 5 (1124)
Pizzerija
45 min - 1 h -VIČ, ROŽNA, RUDNIK
+10min CENTER, ŠIŠKA, BEŽIGRAD
+20min ŠTEPANSKO, BTC, FUŽINE
+30min ZALOG, ČRNUČE, ŠENTVID
Območje:
Območje Ljubljane znotraj obvoznice
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Nad 50€ = 20% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Restavracija & pizzeria B2 Cigareti
Dodaj na naročilo 3.70 €
LUCKY STRIKE
(FLOW FILTER)
Dodaj na naročilo 3.50 €
LUCKY STRIKE (RESIZED)
(FLOW FILTER RESIZED)
Dodaj na naročilo 3.70 €
LUCKY STRIKE
(Flow filter Aqua)
Dodaj na naročilo 3.50 €
LUCKY STRIKE RESIZED
(Flow filter Aqua (resized))
SPOŠTOVANE STRANKE- V naši kuhinji se uporabljajo vsa živila tudi tista,ki so za nekatere ljudi alergena,zato se lahko sledovi le teh nahajajo v vsaki jedi,ne samo tam,kjer smo jih dodali kot osnovno živilo.
*1-žita,pšenična moka in izdelki gluten *2-raki in izdelki *3-jajca in izdelki *4-ribe in izdelki *5-arašidi in izdelki *6-soja in izdeklki lecitin je v margarini,čokoladi
*7-mlečni izdelki laktoza *8-oreščki *9-listna zelena in izdelki *10-gorčica in izdelki *11-sezam in izdelki *12-žveplo vino-so2 *13-volčji bob *14-mehkužci
1 Zvezdica / 144
2 Zvezdica / 44
3 Zvezdica / 42
4 Zvezdica / 88
5 Zvezdica / 422
3.81/5
Povprečje izračunano iz 1124 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.jasmina (pred 4 leti) 48 Se strinjam Ne strinjam se
prej sem naročil kalamare na bon. od naročila do hrane pri vratih v bloku (res da sem z viča) je minilo 16 minut??? kako je to mogoče??? kalamari in pomfri kot bi jih jedel dejansko v restavraciji. pohvale. ocena 5
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

B2 RESTAVRACIJA (pred 2 letoma.) 33 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, naj vam povemo, da vse komentarje preberemo, vsi negativni komentarji držijo v 90% (saj tudi mi naredimo kiks, vendar resnično nenamerno ali zaradi malomarnosti). Za nas vsak komentar šteje, bolj so nam pomembni negativni komentarji, da nas vsaj nekaj opozarja kaj smo naredili oz. delamo narobe. Delamo veliko na hitrosti saj lahko edino tako ohranimo kvaliteto hrane. Zelo hitri smo na lokacijah; vič, rožna, rudnik, center, šiška. Daljše lokacije so: bežigrad, btc, fužine smo pa v povprečju v 60ih minutah. V primeru slabega vremena se dostavani čas poveča saj imajo tako kod mi in ostale dostave okoli 30% več naročil. Sladic ne pozabljamo ampak smo na razpisu izpolnjevali vse kvote in imamo hode; juha+solata+glavna jed. In eno primerjavo TAXI vič-kardeljeva ploščad 6,4€ B2 HRANA vič-kardeljeva ploščad 4,37€+2,63 subvencije. Zahvaljujem se za vaše komentarje
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Davor (pred 4 leti) 18 Se strinjam Ne strinjam se
Super pice, hitra dostava :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Grega (pred 3 dnevi) 2 Se strinjam Ne strinjam se
Naročil rezance z gamberi, ko sem jih odprl, sem skoraj bruhnil ... Gamberi so bili pokvarjeni, vse je zaudarjalo po pokvarjenih ribah. Tako močno je zasmrdelo, da smo morali za nekaj časa zapustiti pisarniške prostore. Ko se je sicer zelo prijazen dostavljalec vrnil po hrano , ki sem jo reklamiral, je rekel, da je še njemu v avtu smrdelo. To da je hrana neokusna je pač rezultat neveščih kuharjev, da pa ti servirajo pokvarjeno hrano, ki že na daleč obupno zaudarja pa je nič drugega kot huda malomarnost in brezbrižnost, zrelo za obisk inšpekcije.


Eva (pred 9 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Lahko bi sledili bonom in imeli odprto do 21. ure.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Tjasa (pred 9 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Narocila testenine s tartufato z jurcki in roastbeefom, jurcki so bili kisli, roastbeef pa neprezvecljiv. Tortilja je pa bila vredu, ceprav sem ze jedla boljse.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Marko (pred 14 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Veckrat narocil pri B2 in bil zadovoljen. Pred dvema dnevoma pa sem pri njih naročil rižoto z morskimi sadeži in se zastrupil s hrano. Dostavljalci so zelo prijazni in dostava je hitra, hrana pa vedno topla.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Ziga (pred 14 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Ne vem kako vam rata tolk slabo nardit hrano. Vceraj zrezek v paradiznikovi omaki - omaka kot ta bi bila navadna mezga iz tube, totalno neokusno. Danes pariski zrezek - ce je to vidlo jajco... totalno bel. Krompir pa mrzel. Nwm nisem kuhar ampak naredim bolsi pariski kot vi. Ocitno imate slabega kuharja ker res - hrana odstopa po kvaliteti. Cene pa... prevec visoke za to.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Taja (pred 15 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
dostava v 40 min. Topli makaroni. Prijazen dostavljalec ??
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

klemen (pred 27 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
majstr je prletu v 10ih minutah, z okusno pico :) heheh ... mah, 5ka, tko naprej
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Anže (pred 27 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Do sedaj so bile vse dostave vredu in hitre, hrana je okusna. Zadnjič pa smo imeli malce "nesreče" - pri naročilu pasulja ni bilo zraven kruha (na postavki je naveden), namesto špikanih čevapčičev smo dobili klasične in še to brez ajvarja in čebule (ki ponavadi pride v ločeni posodici).


Lea (pred 29 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Narocala njoke, dobila spagete? Priporocam branje opomb!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Sandra (pred 1 mesecem) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Izjemno hitra dostava in okusne pice! :)
Način plačila: , , Spletno plačilo , Spletno plačilo

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Koprska 94 , 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon
Tor
Sre
Čet
Pet
Sob
Ned
Pra
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
Zaprto
Zaprto
08:00 - 15:00
Opis
V restavraciji B2 ponujamo največji izbor različne vrste hrane v restavraciji in dostavi, s poudarkom na mediteranskih dobrotah in picah.

Dostava hrane je možna v Ljubljani od 8:00 do 20:00 zvečer. Restavracija obratuje vse dni v tednu, tudi med prazniki razen ob sobotah imamo zaprto. Že v naprej se veselimo vašega naročila. .

Študentske bone za dostavo sprejemamo od 8:00 do tudi 19:30 oziroma do zadne možnosti, da bi lahko dostavili do 20:00. .

Restevracija B2 je dobila novega lastnika leta 2013 s strani takratnih 8 zaposlenih, da bi rešila in izboljšala podjetje. Do leta 2016 se je podjetje že štirikrat prostorsko širilo in delujemo skupaj na 430m². V letu 2017 imamo 18 redno zaposlenih v povprečju starih 33 let. .

V podjetju vedno iščemo rešitve izboljšav na bilo katerem področju, tako tudi ustvarjamo socialni čut in psihologijo naših zaposlenih, ker so v gostinstvu urniki zaposlenih nesocialni/nepsihološki zaradi poznih delovnih ur, smo tudi zaradi povečanja dela v času kosil strnili urnike in skrajšali delovni čas do 20ih, tako smo izgubili kar nekaj prihodkov vendar omogočili boljše delovne pogoje zaposlenih in nismo potrebovali povečevati ekipe. Vendar ker se iz dneva v dan stvari spreminjajo in hočemo maksimalno vzdrževati socialni čut do zaposlenih (tako so zaposleni bolj zadovoljni in posledično tudi naše stranke), se je v podjetju zgodil ''baby boom'' rojstvo 8ih otrok v zadnjih dveh letih naš ukrep bo sledil v začetku leta 2018 in bomo na žalost naših strank ukinili delovne vikende in praznike, upamo da bomo s tem ukrepom še izboljšali naše storitve med tednom, ker bomo bolje spočiti in še z večjim elanom zadovoljevali naše stranke. .

V upanju da razumete naš proces dela se vam zahvaljujemo za vse pohvale in tudi kritike. .

Dober tek vam želi ekipa B2, kadarkoli jeste in kjerkoli. Lep pozdrav
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.