Restavracija & pizzeria B2 odpiralni časi
08:00 - 20:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.79 / 5 (1148)
Pizzerija
45 min - 1 h -VIČ, ROŽNA, RUDNIK
+10min CENTER, ŠIŠKA, BEŽIGRAD
+20min ŠTEPANSKO, BTC, FUŽINE
+30min ZALOG, ČRNUČE, ŠENTVID
Območje:
Območje Ljubljane znotraj obvoznice
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Nad 50€ = 20% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Restavracija & pizzeria B2 Cigareti
Dodaj na naročilo 3.70 €
LUCKY STRIKE
(FLOW FILTER)
Dodaj na naročilo 3.50 €
LUCKY STRIKE (RESIZED)
(FLOW FILTER RESIZED)
Dodaj na naročilo 3.70 €
LUCKY STRIKE
(Flow filter Aqua)
Dodaj na naročilo 3.50 €
LUCKY STRIKE RESIZED
(Flow filter Aqua (resized))
SPOŠTOVANE STRANKE- V naši kuhinji se uporabljajo vsa živila tudi tista,ki so za nekatere ljudi alergena,zato se lahko sledovi le teh nahajajo v vsaki jedi,ne samo tam,kjer smo jih dodali kot osnovno živilo.
*1-žita,pšenična moka in izdelki gluten *2-raki in izdelki *3-jajca in izdelki *4-ribe in izdelki *5-arašidi in izdelki *6-soja in izdeklki lecitin je v margarini,čokoladi
*7-mlečni izdelki laktoza *8-oreščki *9-listna zelena in izdelki *10-gorčica in izdelki *11-sezam in izdelki *12-žveplo vino-so2 *13-volčji bob *14-mehkužci
1 Zvezdica / 151
2 Zvezdica / 48
3 Zvezdica / 44
4 Zvezdica / 91
5 Zvezdica / 430
3.79/5
Povprečje izračunano iz 1148 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.jasmina (pred 5 leti) 50 Se strinjam Ne strinjam se
prej sem naročil kalamare na bon. od naročila do hrane pri vratih v bloku (res da sem z viča) je minilo 16 minut??? kako je to mogoče??? kalamari in pomfri kot bi jih jedel dejansko v restavraciji. pohvale. ocena 5
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

B2 RESTAVRACIJA (pred 2 letoma.) 37 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, naj vam povemo, da vse komentarje preberemo, vsi negativni komentarji držijo v 90% (saj tudi mi naredimo kiks, vendar resnično nenamerno ali zaradi malomarnosti). Za nas vsak komentar šteje, bolj so nam pomembni negativni komentarji, da nas vsaj nekaj opozarja kaj smo naredili oz. delamo narobe. Delamo veliko na hitrosti saj lahko edino tako ohranimo kvaliteto hrane. Zelo hitri smo na lokacijah; vič, rožna, rudnik, center, šiška. Daljše lokacije so: bežigrad, btc, fužine smo pa v povprečju v 60ih minutah. V primeru slabega vremena se dostavani čas poveča saj imajo tako kod mi in ostale dostave okoli 30% več naročil. Sladic ne pozabljamo ampak smo na razpisu izpolnjevali vse kvote in imamo hode; juha+solata+glavna jed. In eno primerjavo TAXI vič-kardeljeva ploščad 6,4€ B2 HRANA vič-kardeljeva ploščad 4,37€+2,63 subvencije. Zahvaljujem se za vaše komentarje
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Davor (pred 4 leti) 19 Se strinjam Ne strinjam se
Super pice, hitra dostava :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Jaka (včeraj) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Hitra postrežba in dobra hrana predvsem kalamari.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Simon (predvčerajšnim) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Naročil sem ocvrte šampinjone s prilogo ter zraven naj bi bila tatarska omaka. Naj bi bila sem napisal ker je ni bilo, prav tako ni bilo solate. Pa še tisto kar je bilo je bilo mrzlo in skoraj nič. Torej čakal sem 1 uro da se sedaj lahko za 4.4€ ne najem.... nikoli več b2 dostava.


Nina (pred 4 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Žal zelo razočarana. Solata kot glavna jed, je bila uvela, mikromajhna in pravo razočaranje...


Lea (pred 5 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Pica dobra, dostavljalec prijazen in hvala ker me ne kličete naj pridem dol. Vendar je dostava trajala dlje kot je predviden čas. Če piše, da dobim solato, potem hočem solato in ne prahu za napitek. Sadje pa naj vsaj zgleda, ne da je ze celo zgubano in mehko.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Jana (pred 8 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Kot vedno - prijazen dostavljalec, hitra dostava in odlična pica. Hvala! 5*


Katarina (pred 11 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Zelo dober B2 burger, dostava je bila hitra (35 min ), dostavljalec hrane ni prinesel do sobe, vendar mu je čisto oproščeno iz moje strani, ker je bil zelo prijazen in imel tudi hrano za druge. Zraven sem dobila prašek za pripravo pijače (Cevitana), ki pa je čez rok, kar ni prijetno videt (čeprav ziher ni nič narobe z njim). Tako,da zame še vedno ena izmed boljših dostav hrane.


Maja (pred 11 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Danes sem naročila testenine v gobovi omaki. Namesto omake sem dobila testenine z velikimi kosi napol surove čebule in kisle gobice. Poleg tega me zelo moti, da pri naročilu študentskega bona ne dobiš več solate, namesto tega dobiš mešanico za pripravo napitka Cevitana s pretečenim rokom uporabe.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Jasna (pred 17 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Hrana je ok, dostava hitra. Moti me to, da je vedno skoraj cisto mrzla.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

luka (pred 17 dnevi) 2 Se strinjam Ne strinjam se
Naročil sem ocvrte lignje in izbral prilogo pečen krompir ter ocvti sir in izbral sem prilogo riž, zraven obojega sem pa dobil pomfri, če priloga pomeni promfri napišite, da je pomfri ne pa, da človek v dobri veri izbira iz seznama prilog in potem dobi kar nekaj.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Simon (pred 19 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Daleč najboljše pizze, hitra dostava, nobenih problemov :)
Način plačila: , , Spletno plačilo , Spletno plačilo

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Koprska 94 , 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon:
08:00 - 20:00
Tor:
08:00 - 20:00
Sre:
08:00 - 20:00
Čet:
08:00 - 20:00
Pet:
08:00 - 20:00
Sob:
10:00 - 20:00
Ned:
10:00 - 20:00
Pra:
09:00 - 20:00
Opis
V restavraciji B2 ponujamo največji izbor različne vrste hrane v restavraciji in dostavi, s poudarkom na mediteranskih dobrotah in picah.

Dostava hrane je možna v Ljubljani od 8:00 do 20:00 zvečer. Restavracija obratuje vse dni v tednu, tudi med prazniki razen ob sobotah imamo zaprto. Že v naprej se veselimo vašega naročila. .

Študentske bone za dostavo sprejemamo od 8:00 do tudi 19:30 oziroma do zadne možnosti, da bi lahko dostavili do 20:00. .

Restevracija B2 je dobila novega lastnika leta 2013 s strani takratnih 8 zaposlenih, da bi rešila in izboljšala podjetje. Do leta 2016 se je podjetje že štirikrat prostorsko širilo in delujemo skupaj na 430m². V letu 2017 imamo 18 redno zaposlenih v povprečju starih 33 let. .

V podjetju vedno iščemo rešitve izboljšav na bilo katerem področju, tako tudi ustvarjamo socialni čut in psihologijo naših zaposlenih, ker so v gostinstvu urniki zaposlenih nesocialni/nepsihološki zaradi poznih delovnih ur, smo tudi zaradi povečanja dela v času kosil strnili urnike in skrajšali delovni čas do 20ih, tako smo izgubili kar nekaj prihodkov vendar omogočili boljše delovne pogoje zaposlenih in nismo potrebovali povečevati ekipe. Vendar ker se iz dneva v dan stvari spreminjajo in hočemo maksimalno vzdrževati socialni čut do zaposlenih (tako so zaposleni bolj zadovoljni in posledično tudi naše stranke), se je v podjetju zgodil ''baby boom'' rojstvo 8ih otrok v zadnjih dveh letih naš ukrep bo sledil v začetku leta 2018 in bomo na žalost naših strank ukinili delovne vikende in praznike, upamo da bomo s tem ukrepom še izboljšali naše storitve med tednom, ker bomo bolje spočiti in še z večjim elanom zadovoljevali naše stranke. .

V upanju da razumete naš proces dela se vam zahvaljujemo za vse pohvale in tudi kritike. .

Dober tek vam želi ekipa B2, kadarkoli jeste in kjerkoli. Lep pozdrav
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.