Restavracija & pizzeria B2 odpiralni časi
08:00 - 20:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.81 / 5 (1106)
Pizzerija
45 min - 1 h -VIČ, ROŽNA, RUDNIK
+10min CENTER, ŠIŠKA, BEŽIGRAD
+20min ŠTEPANSKO, BTC, FUŽINE
+30min ZALOG, ČRNUČE, ŠENTVID
Območje:
Območje Ljubljane znotraj obvoznice
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Nad 50€ = 20% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Restavracija & pizzeria B2 Lasagne
Dodaj na naročilo 8.00 €
Zelenjavna lazanja
Dodaj na naročilo 8.00 €
Mesna lazanja
SPOŠTOVANE STRANKE- V naši kuhinji se uporabljajo vsa živila tudi tista,ki so za nekatere ljudi alergena,zato se lahko sledovi le teh nahajajo v vsaki jedi,ne samo tam,kjer smo jih dodali kot osnovno živilo.
*1-žita,pšenična moka in izdelki gluten *2-raki in izdelki *3-jajca in izdelki *4-ribe in izdelki *5-arašidi in izdelki *6-soja in izdeklki lecitin je v margarini,čokoladi
*7-mlečni izdelki laktoza *8-oreščki *9-listna zelena in izdelki *10-gorčica in izdelki *11-sezam in izdelki *12-žveplo vino-so2 *13-volčji bob *14-mehkužci
1 Zvezdica / 140
2 Zvezdica / 43
3 Zvezdica / 42
4 Zvezdica / 86
5 Zvezdica / 411
3.81/5
Povprečje izračunano iz 1106 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.jasmina (pred 4 leti) 46 Se strinjam Ne strinjam se
prej sem naročil kalamare na bon. od naročila do hrane pri vratih v bloku (res da sem z viča) je minilo 16 minut??? kako je to mogoče??? kalamari in pomfri kot bi jih jedel dejansko v restavraciji. pohvale. ocena 5
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

B2 RESTAVRACIJA (pred 2 letoma.) 33 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, naj vam povemo, da vse komentarje preberemo, vsi negativni komentarji držijo v 90% (saj tudi mi naredimo kiks, vendar resnično nenamerno ali zaradi malomarnosti). Za nas vsak komentar šteje, bolj so nam pomembni negativni komentarji, da nas vsaj nekaj opozarja kaj smo naredili oz. delamo narobe. Delamo veliko na hitrosti saj lahko edino tako ohranimo kvaliteto hrane. Zelo hitri smo na lokacijah; vič, rožna, rudnik, center, šiška. Daljše lokacije so: bežigrad, btc, fužine smo pa v povprečju v 60ih minutah. V primeru slabega vremena se dostavani čas poveča saj imajo tako kod mi in ostale dostave okoli 30% več naročil. Sladic ne pozabljamo ampak smo na razpisu izpolnjevali vse kvote in imamo hode; juha+solata+glavna jed. In eno primerjavo TAXI vič-kardeljeva ploščad 6,4€ B2 HRANA vič-kardeljeva ploščad 4,37€+2,63 subvencije. Zahvaljujem se za vaše komentarje
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Davor (pred 4 leti) 19 Se strinjam Ne strinjam se
Super pice, hitra dostava :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Sandra (pred 4 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Izjemno hitra dostava in okusne pice! :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Dean (pred 5 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Vsaka čast, odlična hrana in hitra dostava. Zelo pozitivno sem presenečen z "Boxi" ponudbo (količinsko veliko in okusno) za študente.


Matjaž (pred 5 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Narocil sem njoke s piscancem v sirovi omaki. Njoki so bili zelo slabi, najverjetneje ne zaradi slabe priprave, ampak zaradi zelo nekvalitetnih njokov. Pravtako sta bila piscanek in omaka neokusna in slaba. Vglavnem kvaliteta B2 restavracije pada. Tudi prejsne narocilo piscanca v nacho omake, je le bleda senca istega menija pred slabih letom.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Ivan (pred 7 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
13.2.2017. ob 15 do 15ih sem naročil dve študentski jedi. Prišli sta v 25ih minutah (svaka čast). Dostavljalec je bil prijazen. Naročila sva rižoto z morskimi sadeži in testenine z gamberi in bučkami. Rižot je bil v redu. Pri naročilu obstaja možnost izbire testenine. Kot opombo sva napisala da kot testenine želimo njoke. Namesto njok so prišli peresniki, zraven sva dobila kislo smetano (WTF?) Skratka jed je bila neužitna že zaradi premalo skuhanih presnikov. En od naju je ostal lačen. Velikokrat sem naročil pri B2 in zdaj sem prvič razočaran. Zdaj nekaj časa ne bova več naročala pri vas.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Matic (pred 13 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
mrzla pica


Mojca (pred 13 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Zanima me, če juha ne pride več zraven naročila na bon? Nisem je namreč dobila. Lp
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Nina (pred 15 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Solata z mladim sirom, popecenim porom in cesnjevcem.. Por pac ni bil popecen, prav tako ni bilo cesnjevca, ampak samo ogromni kosi paradiznika. Sicer super hitri in ustrezljivi, imam pa vcasih obcutek pri solati, da je kar tako malo “zmetano” skupaj. Upam, da kritiko vzamete konstruktivno, in bo moja solata naslednjic se boljsa!


Mojca (pred 15 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Prejle sem naročila zrezek v nacho omaki. Zrezek je smrdel.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Larisa (pred 19 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Narocila solato s piscancem. Bila je dobesedno neuzitna. Prevec gorcicne omake, meso pa postano in mrzlo, kot da bi ga imeli v hladilniku par dni in ga nato vrgli v solato. Vecino sem lahko vrgla stran in se po tistem malem mi je bilo slabo. Dostavljalec je sicer prijazen, a ne narocim nikoli vec.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Ana (pred 20 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Glede na ceno hrane, ni kvaliteta niti priblizno dobra. Se mi zdi da je kar vse nametano na kup, sploh za nas studente, povrh vsega pa je bila hrana hladna ko smo jo dobili.
Način plačila: , , Spletno plačilo , Spletno plačilo

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Koprska 94 , 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon
Tor
Sre
Čet
Pet
Sob
Ned
Pra
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
Zaprto
Zaprto
08:00 - 15:00
Opis
V restavraciji B2 ponujamo največji izbor različne vrste hrane v restavraciji in dostavi, s poudarkom na mediteranskih dobrotah in picah.

Dostava hrane je možna v Ljubljani od 8:00 do 20:00 zvečer. Restavracija obratuje vse dni v tednu, tudi med prazniki razen ob sobotah imamo zaprto. Že v naprej se veselimo vašega naročila. .

Študentske bone za dostavo sprejemamo od 8:00 do tudi 19:30 oziroma do zadne možnosti, da bi lahko dostavili do 20:00. .

Restevracija B2 je dobila novega lastnika leta 2013 s strani takratnih 8 zaposlenih, da bi rešila in izboljšala podjetje. Do leta 2016 se je podjetje že štirikrat prostorsko širilo in delujemo skupaj na 430m². V letu 2017 imamo 18 redno zaposlenih v povprečju starih 33 let. .

V podjetju vedno iščemo rešitve izboljšav na bilo katerem področju, tako tudi ustvarjamo socialni čut in psihologijo naših zaposlenih, ker so v gostinstvu urniki zaposlenih nesocialni/nepsihološki zaradi poznih delovnih ur, smo tudi zaradi povečanja dela v času kosil strnili urnike in skrajšali delovni čas do 20ih, tako smo izgubili kar nekaj prihodkov vendar omogočili boljše delovne pogoje zaposlenih in nismo potrebovali povečevati ekipe. Vendar ker se iz dneva v dan stvari spreminjajo in hočemo maksimalno vzdrževati socialni čut do zaposlenih (tako so zaposleni bolj zadovoljni in posledično tudi naše stranke), se je v podjetju zgodil ''baby boom'' rojstvo 8ih otrok v zadnjih dveh letih naš ukrep bo sledil v začetku leta 2018 in bomo na žalost naših strank ukinili delovne vikende in praznike, upamo da bomo s tem ukrepom še izboljšali naše storitve med tednom, ker bomo bolje spočiti in še z večjim elanom zadovoljevali naše stranke. .

V upanju da razumete naš proces dela se vam zahvaljujemo za vse pohvale in tudi kritike. .

Dober tek vam želi ekipa B2, kadarkoli jeste in kjerkoli. Lep pozdrav
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.