Prejmi 5€ ali 10€ popusta pri online plačilu z Mastercard in Maestro kartico NAROČI ZDAJ
Restavracija & pizzeria B2 odpiralni časi
08:00 - 20:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.86 / 5 (1063)
Pizzerija
45 min - 1 h -VIČ, ROŽNA, RUDNIK
+10min CENTER, ŠIŠKA, BEŽIGRAD
+20min ŠTEPANSKO, BTC, FUŽINE
+30min ZALOG, ČRNUČE, ŠENTVID
Območje:
Območje Ljubljane znotraj obvoznice
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Nad 50€ = 20% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Restavracija & pizzeria B2 Mexico
Ob vsaki jedi predložimo tudi nacho sir
Dodaj na naročilo 8.50 €
Taquitos 8kom + krompirček
Dodaj na naročilo 8.50 €
Enchiladas piščančji + krompirček
Dodaj na naročilo 8.50 €
Enchiladas tuna + krompirček
Dodaj na naročilo 8.50 €
Enchiladas zelenjavni + krompirček
Dodaj na naročilo 8.50 €
Enchiladas goveji + krompirček
Dodaj na naročilo 8.50 €
Enchiladas z mletim mesom + krompirček
Dodaj na naročilo 8.50 €
Piščančji burito
Dodaj na naročilo 8.50 €
Goveji burito
Dodaj na naročilo 8.50 €
Burito z mletim mesom
Dodaj na naročilo 8.50 €
Tunin burito
Dodaj na naročilo 8.50 €
Vegi burito
SPOŠTOVANE STRANKE- V naši kuhinji se uporabljajo vsa živila tudi tista,ki so za nekatere ljudi alergena,zato se lahko sledovi le teh nahajajo v vsaki jedi,ne samo tam,kjer smo jih dodali kot osnovno živilo.
*1-žita,pšenična moka in izdelki gluten *2-raki in izdelki *3-jajca in izdelki *4-ribe in izdelki *5-arašidi in izdelki *6-soja in izdeklki lecitin je v margarini,čokoladi
*7-mlečni izdelki laktoza *8-oreščki *9-listna zelena in izdelki *10-gorčica in izdelki *11-sezam in izdelki *12-žveplo vino-so2 *13-volčji bob *14-mehkužci
1 Zvezdica / 127
2 Zvezdica / 37
3 Zvezdica / 37
4 Zvezdica / 82
5 Zvezdica / 396
3.86/5
Povprečje izračunano iz 1063 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.jasmina (pred 4 leti) 43 Se strinjam Ne strinjam se
prej sem naročil kalamare na bon. od naročila do hrane pri vratih v bloku (res da sem z viča) je minilo 16 minut??? kako je to mogoče??? kalamari in pomfri kot bi jih jedel dejansko v restavraciji. pohvale. ocena 5
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

B2 RESTAVRACIJA (pred 2 letoma.) 30 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, naj vam povemo, da vse komentarje preberemo, vsi negativni komentarji držijo v 90% (saj tudi mi naredimo kiks, vendar resnično nenamerno ali zaradi malomarnosti). Za nas vsak komentar šteje, bolj so nam pomembni negativni komentarji, da nas vsaj nekaj opozarja kaj smo naredili oz. delamo narobe. Delamo veliko na hitrosti saj lahko edino tako ohranimo kvaliteto hrane. Zelo hitri smo na lokacijah; vič, rožna, rudnik, center, šiška. Daljše lokacije so: bežigrad, btc, fužine smo pa v povprečju v 60ih minutah. V primeru slabega vremena se dostavani čas poveča saj imajo tako kod mi in ostale dostave okoli 30% več naročil. Sladic ne pozabljamo ampak smo na razpisu izpolnjevali vse kvote in imamo hode; juha+solata+glavna jed. In eno primerjavo TAXI vič-kardeljeva ploščad 6,4€ B2 HRANA vič-kardeljeva ploščad 4,37€+2,63 subvencije. Zahvaljujem se za vaše komentarje
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Davor (pred 4 leti) 19 Se strinjam Ne strinjam se
Super pice, hitra dostava :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Ana (pred 4 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
dobila hrano v dobre pol ure, huda hrana, prijazen dostavljalec. in se fina nacho porcija, kar seveda visoko cenim. 5 zvezdic
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Hana (pred 9 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Pica ni vredna študentskega bona, še manj pa bona z doplačilom. Ostalo (razen testenin) solidno.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

nastja (pred 12 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Svaka čast za tako hitro dostavo, naročila ob 17:07, dobila ob 17:38 :)


Tina (pred 13 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
To je blo zanč!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Juš (pred 14 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, pogosto naročam pri vas, do zdaj zmeraj dobro -- okusna hrana, hitra dostava. Danes pa katastrofa! Burger B2 je plaval v majonezi in lasnih sokovih do te mere, da je sta bombici popolnoma razpadli, vsebina pa ostala razmetana vsepovprek. Ne samo, da zaradi tega trpi estetska vrednost, spremeni se tudi tekstura -- kot bi nekdo burger že zaužil in ga po nekaj sekundah izbljuval. Naprej, mleto meso/pleskavica suha, prepečena, navzven pa povsem anemična in bleda (brez dosežene Maillardove reakcije), kot bi jo skuhali in ne spekli. Tudi spremljevalni paket ni dosegel minimalnih standardov; mlahav paradižnik, kumare v debelini iPhona 4 in bazen majoneze. Edino kar gre pohvaliti, je sočna zelena solata. Skratka, hudo razočaranje. Ocena 1! (Seveda z možnostjo popravnega izpita, ajmo fokus!!)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Antun (pred 15 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
V eni porciji golaža z njoki je manj kot 5 dkg mesa in več kot 5 dkg soli. Zelo, zelo slabo.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Jakob (pred 21 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Naročil pico Giros cena 10,20 Eur. Obup. Gobe katastrofa, mesa skoraj nič, feta sir nametan po pici. Cimer naročil na študentski bon dobil boljše. Grozno ste se poslabšali.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Gregor (pred 28 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Burrito na bon ni vreden 4.37€ + vrednosti bona. Namesto solate sem dobil zelje (nezačinjeno ter brez paketkov olja in kisa), burrito je med drugim polnjen z rižem, največ od vsega skupaj pa je pomfrija. To še zdaleč ni vredno te cene. Recimo mogoče 4 eur vključno z bonom.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Nena (pred 1 mesecem) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, meni je res žal ampak tako slabe rižote nisem v življenju pojedla. res! lačna zelo, komaj čakala na dostvo in se veselila rižote z gamberi... Sedaj sem primorana naročiti na novo drugje ker je res nisem mogla pojesti. Nisem zbirčna sam ne morem jesti če se mi želodec obrača, žal sem zelo razočarana. po eni uri kar sem unih 5 žlic pojedla lahko dodam da mi je še zelo zelo slabo... pa še 9 evrov sem dala za rižoto ki je bila popolna katastrofa. res nikoli več pa tudi nobenemu ne bom priporočala.. kaj takega!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Matic (pred 1 mesecem) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Počasna dostava, drugače pa super pica.
Način plačila: , , , Spletno plačilo , Spletno plačilo

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Koprska 94 , 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon
Tor
Sre
Čet
Pet
Sob
Ned
Pra
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
Zaprto
08:45 - 16:00
08:45 - 16:00
Opis
V restavraciji B2 ponujamo največji izbor različne vrste hrane v restavraciji in dostavi, s poudarkom na mediteranskih dobrotah in picah.

Dostava hrane je možna v Ljubljani od 8:00 do 20:00 zvečer. Restavracija obratuje vse dni v tednu, tudi med prazniki razen ob sobotah imamo zaprto. Že v naprej se veselimo vašega naročila. .

Študentske bone za dostavo sprejemamo od 8:00 do tudi 19:30 oziroma do zadne možnosti, da bi lahko dostavili do 20:00. .

Restevracija B2 je dobila novega lastnika leta 2013 s strani takratnih 8 zaposlenih, da bi rešila in izboljšala podjetje. Do leta 2016 se je podjetje že štirikrat prostorsko širilo in delujemo skupaj na 430m². V letu 2017 imamo 18 redno zaposlenih v povprečju starih 33 let. .

V podjetju vedno iščemo rešitve izboljšav na bilo katerem področju, tako tudi ustvarjamo socialni čut in psihologijo naših zaposlenih, ker so v gostinstvu urniki zaposlenih nesocialni/nepsihološki zaradi poznih delovnih ur, smo tudi zaradi povečanja dela v času kosil strnili urnike in skrajšali delovni čas do 20ih, tako smo izgubili kar nekaj prihodkov vendar omogočili boljše delovne pogoje zaposlenih in nismo potrebovali povečevati ekipe. Vendar ker se iz dneva v dan stvari spreminjajo in hočemo maksimalno vzdrževati socialni čut do zaposlenih (tako so zaposleni bolj zadovoljni in posledično tudi naše stranke), se je v podjetju zgodil ''baby boom'' rojstvo 8ih otrok v zadnjih dveh letih naš ukrep bo sledil v začetku leta 2018 in bomo na žalost naših strank ukinili delovne vikende in praznike, upamo da bomo s tem ukrepom še izboljšali naše storitve med tednom, ker bomo bolje spočiti in še z večjim elanom zadovoljevali naše stranke. .

V upanju da razumete naš proces dela se vam zahvaljujemo za vse pohvale in tudi kritike. .

Dober tek vam želi ekipa B2, kadarkoli jeste in kjerkoli. Lep pozdrav
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.