Restavracija & pizzeria B2 odpiralni časi
08:00 - 20:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.87 / 5 (1035)
Pizzerija
45 min - 1 h -VIČ, ROŽNA, RUDNIK
+10min CENTER, ŠIŠKA, BEŽIGRAD
+20min ŠTEPANSKO, BTC, FUŽINE
+30min ZALOG, ČRNUČE, ŠENTVID
Območje:
Območje Ljubljane znotraj obvoznice
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Nad 50€ = 20% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Restavracija & pizzeria B2 Egipčanska
*Egipčanska jed po izbiri + solata + sadje
Dodaj na naročilo 4.37 €
Turley (+ solata + sadje)
(mleto meso z zelenjavo in krompirjem)
Dodaj na naročilo 4.37 €
Schawarma (+ solata + sadje)
(piščanec, zelenjava, tortilija, pomfri)
SPOŠTOVANE STRANKE- V naši kuhinji se uporabljajo vsa živila tudi tista,ki so za nekatere ljudi alergena,zato se lahko sledovi le teh nahajajo v vsaki jedi,ne samo tam,kjer smo jih dodali kot osnovno živilo.
*1-žita,pšenična moka in izdelki gluten *2-raki in izdelki *3-jajca in izdelki *4-ribe in izdelki *5-arašidi in izdelki *6-soja in izdeklki lecitin je v margarini,čokoladi
*7-mlečni izdelki laktoza *8-oreščki *9-listna zelena in izdelki *10-gorčica in izdelki *11-sezam in izdelki *12-žveplo vino-so2 *13-volčji bob *14-mehkužci
1 Zvezdica / 120
2 Zvezdica / 35
3 Zvezdica / 36
4 Zvezdica / 76
5 Zvezdica / 384
3.87/5
Povprečje izračunano iz 1035 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.jasmina (pred 4 leti) 43 Se strinjam Ne strinjam se
prej sem naročil kalamare na bon. od naročila do hrane pri vratih v bloku (res da sem z viča) je minilo 16 minut??? kako je to mogoče??? kalamari in pomfri kot bi jih jedel dejansko v restavraciji. pohvale. ocena 5
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

B2 RESTAVRACIJA (pred 1 letom.) 28 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, naj vam povemo, da vse komentarje preberemo, vsi negativni komentarji držijo v 90% (saj tudi mi naredimo kiks, vendar resnično nenamerno ali zaradi malomarnosti). Za nas vsak komentar šteje, bolj so nam pomembni negativni komentarji, da nas vsaj nekaj opozarja kaj smo naredili oz. delamo narobe. Delamo veliko na hitrosti saj lahko edino tako ohranimo kvaliteto hrane. Zelo hitri smo na lokacijah; vič, rožna, rudnik, center, šiška. Daljše lokacije so: bežigrad, btc, fužine smo pa v povprečju v 60ih minutah. V primeru slabega vremena se dostavani čas poveča saj imajo tako kod mi in ostale dostave okoli 30% več naročil. Sladic ne pozabljamo ampak smo na razpisu izpolnjevali vse kvote in imamo hode; juha+solata+glavna jed. In eno primerjavo TAXI vič-kardeljeva ploščad 6,4€ B2 HRANA vič-kardeljeva ploščad 4,37€+2,63 subvencije. Zahvaljujem se za vaše komentarje


Davor (pred 4 leti) 19 Se strinjam Ne strinjam se
Super pice, hitra dostava :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Maruša (pred 7 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Narocila solato in to kar sem dobila ni S od solate. Katastrofa.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Alex (pred 10 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Hvala B2 ampak nikoli več! Naročil sem riž po mediteransko. 1. dobil sem uniceno pakiranje omaka prelita v vrecki 2. Riz je bil trd kot da ga je samo stresel nekuhanega notri 3. Je vec kot ocitno da se kuharju ne da več kuhati, saj se mu ne da se zelenjavo normalno narezati na koščke. (Dobil se cele kose po 10cm v dolžini) 4. Nic od tega notri ni bilo sveže in poleg tega dobil še kislo smetano po vrhu riža pa čeprav sem napisal v opombah brez nje. ( če vsaj ne bi pretiraval z njo a jo je bilo več kot riža) Nikoli več
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Gregor (pred 12 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Ocena 5


Rok (pred 17 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
tržaško omako mi je pozabil dat :(


Tuna (pred 17 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Pred kakim mesecem sem pri B2 naročila calzone, ki je imel na sredini popolnoma surovo testo. Danes sem se spet opogumila in naročila testenine s piščancem, ki je bil prav tako surov. Katastrofalna hrana pri katastrofalni ceni. Nikdar več.


Tomaž (pred 19 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Solata - na katastrofo... Kot bi sestavljal kocke... Nic zmesano samo nametano eno zravn,drugega, vkljucno s prelivom... Racunate pa kot da je zlata
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Jasmina (pred 19 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Hrano sva cakala 1h45min, testenine s piscancem na mediteranski nacin so kisle z gumijastim piscancem; zal so romale v smeti. Nutelina torta z banano pa je dobra.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Lara (pred 19 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
od kdaj so orahi in lesniki ista stvar?????
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Iris (pred 1 mesecem) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Po vsej količini naročil zdaj že lahko rečem, da sem vaša stranka. Ponavadi sem zadovoljna, tako s hrano kot s hitrostjo dostave in prijaznostjo dostavljalcev, vidi se, da se trudite. Vendar pa je danes prišlo do pripetljaja z vaše strani - ob naročilu sem označila, da bom plačala s kartico, in da na burgerju nočem gorčice. Dostavljalka, sicer zelo prijazna, je imela na listku napisano, da bom plačala z gotovino, ki je nisem imela, zato sva morali urediti z moneto, in pa v burgerju je bila gorčica, kljub izrecni opombi. Verjamem, da boste svoje pobiralce naročil opozorili na večjo pozornost.


Jan (pred 1 mesecem) -1 Se strinjam Ne strinjam se
Primerjava s taksijem je slaba, ker če primerjamo osebni avto vič-kardeljeva govorimo o centih. Drugače pa kar se tiče same hrane, pohvalil bi pice in jufke.
Način plačila: , , , Spletno plačilo

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Koprska 94 , 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon
Tor
Sre
Čet
Pet
Sob
Ned
Pra
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
Zaprto
08:45 - 16:00
08:45 - 16:00
Opis
V restavraciji B2 ponujamo največji izbor različne vrste hrane v restavraciji in dostavi, s poudarkom na mediteranskih dobrotah in picah.

Dostava hrane je možna v Ljubljani od 8:00 do 20:00 zvečer. Restavracija obratuje vse dni v tednu, tudi med prazniki razen ob sobotah imamo zaprto. Že v naprej se veselimo vašega naročila. .

Študentske bone za dostavo sprejemamo od 8:00 do tudi 19:30 oziroma do zadne možnosti, da bi lahko dostavili do 20:00. .

Restevracija B2 je dobila novega lastnika leta 2013 s strani takratnih 8 zaposlenih, da bi rešila in izboljšala podjetje. Do leta 2016 se je podjetje že štirikrat prostorsko širilo in delujemo skupaj na 430m². V letu 2017 imamo 18 redno zaposlenih v povprečju starih 33 let. .

V podjetju vedno iščemo rešitve izboljšav na bilo katerem področju, tako tudi ustvarjamo socialni čut in psihologijo naših zaposlenih, ker so v gostinstvu urniki zaposlenih nesocialni/nepsihološki zaradi poznih delovnih ur, smo tudi zaradi povečanja dela v času kosil strnili urnike in skrajšali delovni čas do 20ih, tako smo izgubili kar nekaj prihodkov vendar omogočili boljše delovne pogoje zaposlenih in nismo potrebovali povečevati ekipe. Vendar ker se iz dneva v dan stvari spreminjajo in hočemo maksimalno vzdrževati socialni čut do zaposlenih (tako so zaposleni bolj zadovoljni in posledično tudi naše stranke), se je v podjetju zgodil ''baby boom'' rojstvo 8ih otrok v zadnjih dveh letih naš ukrep bo sledil v začetku leta 2018 in bomo na žalost naših strank ukinili delovne vikende in praznike, upamo da bomo s tem ukrepom še izboljšali naše storitve med tednom, ker bomo bolje spočiti in še z večjim elanom zadovoljevali naše stranke. .

V upanju da razumete naš proces dela se vam zahvaljujemo za vse pohvale in tudi kritike. .

Dober tek vam želi ekipa B2, kadarkoli jeste in kjerkoli. Lep pozdrav
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.