Postani član ehrana Live dostavne flote. Prijavi se sedaj! 🚴

Ekipa ehrana.si

Kako se je vse začelo?

Pisalo se je leto 2011, ko smo se trije prijatelji, Borut, Jernej in Žiga odpravili na študijsko izmenjavo v Nemčijo. Že od malih nog nas je zanimala tehnologija ter možnosti, ki jih le ta ljudem prinaša, zato nas je v Nemčiji hitro navdušil sistem naročanja dostave hrane na dom preko spleta. Po telefonu smo se s takratnjim, še revnim znanjem nemščine, pač bolj malo zmenili. Po vrnitvi v Slovenijo smo tako zelo pogrešali online naročanje hrane na dom, da smo staknili glave skupaj in rodila se je ideja ehrana.si.

Danes smo (še vedno) mlada, predvsem pa zagnana ekipa, zdaj že diplomanti Fakultete za elektrotehniko ter Fakultete za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Ekipi so se pridružili še Anže, Ana in Krištof na področju marketinga in prodaje ter Timi na področju programiranja.

Naša vizija?

Energična sedmerica, katere vir zagona je v prvi vrsti želja, da vam ponudi odličen način naročanja dostave hrane na dom v Sloveniji. Naša vizija je združiti vse dostavljalce hrane na dom iz cele Slovenije na en sam, uporabniku prijazen portal ter vam nuditi še več ugodnosti in popustov pri naročanju hrane na dom. Verjamemo, da bodo v prihodnosti vsi enotnega mnenja, da je naročanje hrane na dom preko spleta veliko zabavnejše, predvsem pa enostavnejše.

Želimo si, da bo vaša uporabniška izkušnja s portalom in mobilno aplikacijo ehrana.si čimboljša, zato bomo zelo veseli vašega mnenja in pripomb na info@ehrana.si.

Preberi kaj piše o nas?


Več o nas in naše novičke si lahko preberete tudi na Blogu ehrana.si

ČlanstvoHvala za podporo in dober tek!


Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.