Ehrana skrbi za vašo varnost. 💛 Preveri naše varnostne ukrepe in priporočila.
Radha Govinda opening hours
11:00 - 17:00
Rating:
Type of food:
Delivery time:
5 / 5 (11)
Zdrava prehrana
30 min - 1 h
Delivery area:
Ljubljana
Minimal order:
10€
Radha Govinda VEGI PRIGRIZKI
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 059 058 381, 070 284 547
BLISS BURGER
BLISS BURGER
Omamni Bliss Burger, katerega smo prvič sestavili že davnega leta 1993 in je še vedno legenda med vegi burgerji. Polnozrnati sezamovi bombici dodamo kremni zeliščni namaz, katerega receptura je naša skrivnost :), nato dodamo svežo, sočno zeleno kristalko, kralj burgerja pa je seveda korenčkov polpet z edinstveno mešanico začimb in mandljev. Če ste ljubitelji pekočega, vam z veseljem dodamo še pikantno paradižnikovo omako.
Dodaj na naročilo 6.50 €
RED BIT BURGER
RED BIT BURGER
Vijolična nit novega burgerja je prihajajoča jesen. Rdeča pesa in bučna semena sta glavni sestavini novo nastalega burgerja, narejenega z navdihom jeseni. Burger je VEGANSKI. POLNOZRNATA BOMBICA, ki jo naredimo in spečemo sami, je posuta s hrustljavimi bučnimi semeni. NAMAZ smo tokrat naredili v kombinaciji z rdečo peso in dobili smo povsem naravno barvo, ki nas povabi, da ugriznemo v slastni burger. POLPET je vrhunska kombinacija rdeče pese, čičerikine moke in začimb… Hrustljav in okusen polpet naredi piko na ”i”.Za sočnost smo dodali KISLE KUMARICE, za svežino pa solato KRISTALKO in RUKOLO. Vse skupaj je začinjeno še z BUČNIM OLJEM, ki ustvari pravo ”ŠTIMUNGO” okusov.
Dodaj na naročilo 6.50 €
GOVINDA BURGER
GOVINDA BURGER
”Enega z govedino prosim”! ”Gospod, pri nas pa imamo samo ”Govindinega”….se je dostikrat naročalo pri nas. Zato smo se z ekipo odločili, da bomo naredili GOVINDA BURGER, brez govedine! 100% VEGANSKI !!! GOVINDA BURGER je narejen iz polnozrnate bombice z makovim posipom, ki jo naredimo in spečemo sami. Polpet v burgerju je sedaj zares konkreten in hrustljav. ”Go” v sanskrtu pomeni govedo, ker pa mi živali spoštujemo naš polpet ni narejen iz kravjega mesa, temveč je narejen iz pšeničnega mesa – sejtana, ki je prav tako zelo bogat z beljakovinami. Dodali smo še čičerkino moko, sojino omako, začimbe in veliko žlico ljubezni. Tokratni namaz se navezuje na polpet, zato smo mu dodali gorčico. Za svežino pa bodo tokrat poskrbeli še hrustljavo zelje, sočna rdeča paprika in zelena solata. Pa dober tek!
Dodaj na naročilo 6.50 €
BURGER PAKET - burger+ krompirček+ pijača
Izberite si slastni burger, zraven pa vam bomo dodali še odlični krompirček, ketchup, domačo vegan majonezo in pijačo.
Dodaj na naročilo 8.00 €
VEGI KRALJEVSKA LAZANJA
VEGI KRALJEVSKA LAZANJA
Naročili boste lahko tudi kraljico med lazanjami, našo Radha Govinda Kraljevsko lazanjo, katere receptura prihaja iz najpopularnejše Londonske vegetarijanske restavracije Govinda’s. Zakaj kraljevska? Ker jo oblikujejo kar trije nadevi, dopolnjujejo pa jo testenine Radha Govinda, ki jih seveda delamo sami. Lazanjo sestavljajo zelenjavni nadev iz bučk, rdeče paprike, paradižnika in oliv; sestavljajo jo še špinačni nadev in bešamel, na vrhu pa potresemo riban sir. Lazanjo okrasimo s svežim paradižnikom in baziliko. To je NAJBOLJŠA zelenjavna torta, kar ste jih kdaj jedli. Za prste obliznit!
Dodaj na naročilo 6.50 €
VEGAN KRALJEVSKA LAZANJA
VEGAN KRALJEVSKA LAZANJA
Naročili boste lahko tudi kraljico med lazanjami, našo Radha Govinda Kraljevsko lazanjo, katere receptura prihaja iz najpopularnejše Londonske vegetarijanske restavracije Govinda’s. Zakaj kraljevska? Ker jo oblikujejo kar trije nadevi, dopolnjujejo pa jo testenine Radha Govinda, ki jih seveda delamo sami. Lazanjo sestavljajo zelenjavni nadev iz bučk, rdeče paprike, paradižnika in oliv; sestavljajo jo še špinačni nadev in bešamel, na vrhu pa potresemo veganski riban sir. Lazanjo okrasimo s svežim paradižnikom in baziliko. To je NAJBOLJŠA zelenjavna torta, kar ste jih kdaj jedli. Za prste obliznit!
Dodaj na naročilo 6.50 €
KROMPIRČEK ( ketchup, domača vegan majoneza, limona)
KROMPIRČEK ( ketchup, domača vegan majoneza, limona)
Enostavno je včasih najboljše! Zraven krompirčka, vam postrežemo še ketchup, domačo vegan majonezo.
Dodaj na naročilo 2.50 €
POHANČEK SEJTAN
POHANČEK SEJTAN
In nenazadnje, le kdo ne mara pohančkov? Naš sejtan po dunajsko je nastal, ko smo delali catering na porokah in smo morali zadovoljiti tudi svate, ki si poroke brez dunajca sploh niso mogli zamisliti. Sejtan po dunajsko je prava uspešnica in marsikdo niti ne pomisli, da gre za brezmesno verzijo. Sejtan po dunajsko je sočen, mehek, okusen, na zunaj pa ga obdaja hrustljava skorjica. Naše panirane dobrote vam bomo postregli z ocvrtim krompirčkom, ketchupom, domačo vegansko majonezo in rezino limone.
Dodaj na naročilo 6.50 €
POHANČEK PANIRČEK
POHANČEK PANIRČEK
In nenazadnje, le kdo ne mara pohančkov? Naš panirček po dunajsko je nastal, ko smo delali catering na porokah in smo morali zadovoljiti tudi svate, ki si poroke brez dunajca sploh niso mogli zamisliti. Panirček je mladi sir, ki ga naredimo sami, paniran v panadi iz začimb, čičerkine moke in krušnih drobtin. Najbolj spominja na piščančje fingerse. Naše panirane dobrote vam bomo postregli z ocvrtim krompirčkom, ketchupom, domačo vegansko majonezo in rezino limone.
Dodaj na naročilo 6.50 €
POHANČEK - MEŠANO
POHANČEK - MEŠANO
In nenazadnje, le kdo ne mara pohančkov? Naš panirček in sejtan po dunajsko sta nastala, ko smo delali catering na porokah in smo morali zadovoljiti tudi svate, ki si poroke brez dunajca sploh niso mogli zamisliti. Panirček je mladi sir, ki ga naredimo sami, paniran v panadi iz začimb, čičerkine moke in krušnih drobtin. Najbolj spominja na piščančje fingerse. K sreči so vsi piščanci celi in lisica sita. Sejtan po dunajsko je prava uspešnica in marsikdo niti ne pomisli, da gre za brezmesno verzijo. Sejtan po dunajsko je sočen, mehek, okusen, na zunaj pa ga obdaja hrustljava skorjica. Naše panirane dobrote vam bomo postregli z ocvrtim krompirčkom, ketchupom, domačo vegansko majonezo in rezino limone.
Dodaj na naročilo 6.50 €
5 Zvezdica / 10
5.00/5
Average is calculated from 11 votes.
To comment on a restaurant, you have to successfully place an order to them first.Daša (10.08.2020 ob 12:25) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Odlično - kot vedno! Hvala.


Daša (15.07.2020 ob 12:19) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Odlično! Kar tako naprej.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Olga (04.06.2020 ob 13:39) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Okusno, sveze, raznoliko, velika porcija. Bravo!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Alma (12.02.2021 ob 14:13) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Danes sem naročila krofe. Tako dobrih nisem jedla že dolgo. Vsa čast!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Ana Katarina (07.01.2021 ob 13:39) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Okusno #zelonajedeni ;-)


Daša (25.11.2020 ob 13:13) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Super! Hvala!


Daša (10.08.2020 ob 12:25) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Odlično - kot vedno! Hvala.


Daša (15.07.2020 ob 12:19) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Odlično! Kar tako naprej.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Olga (04.06.2020 ob 13:39) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Okusno, sveze, raznoliko, velika porcija. Bravo!
Payment methods

Minimal order: 10 €
Restaurant location: Žibertova 23,1000 Ljubljana
Contact: Data is visible only to registered users
Delivery price: 2€
To ensure the highest quality of our service, we'll be charging an extra 0.5€ for every 500m over the 1.5km distance from the restaurant. This allows us to maintain the quality and provide adequate payment for our deliverers. Thank you for your support. ❤️
Pon:
11:00 - 17:00
Tor:
11:00 - 17:00
Sre:
11:00 - 17:00
Čet:
11:00 - 17:00
Pet:
11:00 - 17:00
Sob:
Zaprto
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Description
V restavraciji Radha Govinda, hrano pripravljamo z ljubeznijo in pozitivno energijo, na treh energetskih nivojih, saj je takšna hrana okusna zdrava predvsem pa odskočna deska za vaše ustvarijalno delo, ki ga opravljate! Naročite krožnik svežine in dobrega počutja, kar v vaš dom ali delovno mesto!
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.