Pogosta vprašanja

Kaj je ehrana.si?

ehrana.si je spletni portal preko katerega lahko enostavno, hitro in pregledno naročite hrano na dom ali delovno mesto. Na seznamu ponudnikov dostave hrane na dom si lahko ogledate, v katerih restavracijah že imajo omogočeno spletno naročanje hrane. S klikom do obroka!

Ali lahko naročim dostavo tudi na študentski bon?

DA. Ponudniki, ki imajo omogočeno plačevanje s študentskimi boni, so posebej označeni na seznamu restavracij. Subvencionirane študentske obroke pa naročite tako, da v jedilnem listu kliknete na zavihek "Za študente". Prikazana cena pri študentskih artiklih pomeni vaše končno plačilo.

Ali je storitev brezplačna?

DA. Za naročnike hrane je storitev brezplačna. Vi plačate le obrok, ki vam ga dostavi dostavljalec, cene pa so enake, kot bi bile pri naročilu preko telefona (naročanje hrane na dom preko telefona je seveda staromodno :) ).

Kako naročiti hrano na dom preko spleta?

Zapomnite si: Naročanje preko portala ehrana.si je enostavno!Po uspešni registraciji najprej izberite, v kateri restavraciji želite naročiti hrano na dom. V jedilnem listu restavracije s kliki izberite želeno hrano. Izbrana hrana se bo dodala na vaše naročilo, ki se nahaja na desni strani. Izbranim artiklom lahko dodajate opombe, dodatke ali spremenite njihovo količino. Ko ste z vašim naročilom zadovoljni, kliknite gumb »Naprej«. V naslednjem koraku izberite naslov, na katerega želite naročiti hrano ter napišite morebitne opombe dostavljalcu. Kliknite na gumb »Oddaj naročilo«.

Po oddaji naročila je osebje v restavraciji o prejetju novega naročila obveščeno, ter vam bo v roku nekaj minut potrdilo naročilo. Osebje v restavraciji se trudi na spletna naročila odgovarjati čim hitreje. Stran, na kateri čakate na odgovor restavracije, lahko tudi zapustite ter stanje vašega naročila naknadno pogledate s klikom na »Moja naročila«, ki se nahaja na desni strani.

Kako vem, da so v restavraciji prejeli moje naročilo?

Vprašanje :»Hmm, kaj, pa če mojega internetnega naročila ni nihče prejel oziroma videl?«, je povsem odveč. Po oddaji naročila počakate, da osebje v restavraciji potrdi vaše naročilo. Povratna informacija o potrjenem/zavrnjenem naročilu in predvidenem času dostave, se vam bo prikazala na spletni strani. Če ste slučajno v času čakanja na odobritev, zapustili našo spletno stran, si status vašega naročila lahko ogledate tudi naknadno.

Sem s spletnim plačilom s kartico plačal za zavrnjeno naročilo?

Ne.

Ob predplačilu s kartico izvedemo rezervacijo sredstev, zajem sredstev (dejansko bremenitev kartice) pa šele ob potrditvi naročila. V primeru, da je naročilo zavrnjeno, se rezervacija sredstev stornira, vaša kartica pa ni bremenjena.

Če ste ob oddaji naročila od svoje banke prejeli SMS obvestilo o plačilu, brez skrbi! Banke uporabniku pogosto ne prikazujejo razlike med rezervacijo in zajemom sredstev, zaradi česar ste obvestilo o nakupu prejeli prekmalu. Zavrnjenih naročil ne zaračunamo!

Kdo ima dostop do mojih osebnih podatkov?

Zagotavljamo Vam, da so vaši osebni podatki zaščiteni, nepooblaščenim osebam pa je dostop do njih onemogočen. Vaše podatke uporabljamo izključno v namene uspešnega naročila in obveščanja o novostih na našem spletnem portalu.

Kako lahko izbrišem svoj račun?

Izbris računa in vseh vaših osebnih podatkov lahko zahtevate tako, da nam pišete na info@ehrana.si.

Sem ponudnik dostave hrane na dom. Kako se lahko pridružim spletni skupnosti ehrana.si?

Ste ponudnik dostave hrane na dom, pa še vedno niste del spletne skupnosti ehrana.si? Čas je, da razširite možnosti svojega poslovanja in sledite aktualnim trendom. Ohranite konkurenčnost z enostavnim vklopom v spletno skupnost ehrana.si. Pišite nam na info@ehrana.si.

Pristop v spletno skupnost ehrana.si je nadvse enostaven, vse kar potrebujete, je računalnik z dostopom do interneta.

Program za prejemanje naročil, ki jih uporabniki oddajo prek portala ehrana.si je nadvse enostaven za uporabo.

Naš dovršen sistem naročanja Vam olajša prejemanje naročil, saj zmanjšuje šume v komunikaciji, podatke o naročilu pa poda zelo pregledno.

Odziv na našo ponudbo je izredno pozitiven, tako s strani ponudnikov dostave hrane, kot tudi naročnikov. Ponašamo se z zanesljivim delovanjem spletne strani, zagotavljamo pa 24/7 tehnično podporo.

Pišite nam na info@ehrana.si.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.