Ehrana skrbi za vašo varnost. 💛 Preveri naše varnostne ukrepe in priporočila.
HoodBurger Vič Delivery odpiralni časi
11:00 - 20:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
5 / 5 (5)
Burgerji
15 min - 45 min
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
10€
HoodBurger Vič Delivery Burgerji
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 01 330 24 10
Glavna zvezda burgerja je naša dnevno sveže mleta, 100% slovenska pašna govedina, sorte Charolais in Limousin. Polpete pečemo s smashing tehniko, zato da maksimiziramo okus. Krompirjeve bombetke in vse ostale sestavine pripravljamo sveže vsak dan.
CLASSIC
CLASSIC
100% slovenska pašna govedina, naša hood omak'ca, solata, paradižnik, Cheddar sir
Dodaj na naročilo 5.60 €
Le BRIE
Le BRIE
100% slovenska pašna govedina, majoneza s šampinjoni, rukola, paradižnik in francoski sir Brie
Dodaj na naročilo 6.00 €
JAKE'N JAY
JAKE'N JAY
100% pašna govedina, ledenka, paradižnik, dvojni Cheddar sir, popečena čebul'ca in hišna california style omaka
Dodaj na naročilo 5.80 €
Dodaj na naročilo 7.80 €
Hood Kahuna
Naši 100% pašna govedini dela družbo limetina majoneza, popečen ananas, popečena kraška panceta, jalapenjosi in stopljena mozzarella. Vrhunska popestritev poletja
5 Zvezdica / 4
5.00/5
Povprečje izračunano iz 5 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.



Lucija (01.06.2020 ob 13:41) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Odlično! Hrana je bila dostavljena v 15-ih minutah! In vedno je zelo okusna!
Način plačila

Minimalno naročilo: 10 €
Lokacija: Jamova cesta 105, 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: 2€
Za zagotavljanje kvalitetne storitve bomo poleg osnove cene dostave, nad 2km zračne linije od restavracije zaračunali dodatnih 0.5€ na vsakih 500m. To nam omogoča ohranitev kvalitete in primerno plačilo dostavljavcem. Hvala, ker nas podpirate. ❤️
Pon:
11:00 - 20:00
Tor:
11:00 - 20:00
Sre:
11:00 - 20:00
Čet:
11:00 - 20:00
Pet:
11:00 - 20:00
Sob:
12:00 - 20:00
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Opis
Hood Burger se je rodil avgusta 2012 na štantu pred Sax Pubom v Ljubljani. Til Pleterski in Klemen Ptičak sta tedaj prvič v zgodovini Slovenije predstavila gurmanski burger narejen iz 100% slovenske pašne govedine, domače krompirjeve bombice in drugih lokalnih sestavin serviran na ulični način. Odziv strank je bil fantastičen in tako je Hood Burger novembra istega leta dobil svojo prvo stalno lokacijo pred centrom Interspar Vič. Hood Burger je tako za vedno spremenil slovensko street food sceno.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.