Prenesi posodobljeno aplikacijo za Android ali iOS 🎉
HoodBurger Vič Delivery odpiralni časi
10:00 - 21:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
5 / 5 (1)
Burgerji
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
8€
HoodBurger Vič Delivery Plant Based
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 01 330 24 10 ali 030 705 907
ROBIN HOOD  BURGER (vegan)
ROBIN HOOD BURGER (vegan)
Hood plant based polpet, ledenka, paradižnik, veganski cheddar sir, popečena čebul'ca in hišna veganska california style omaka
Dodaj na naročilo 7.80 €
VEGI CLASSIC
Za tiste, ki imate radi pravi ameriški burger s sladko in rahlo pikantno classic omakco in cheddar sirom. S hood plant based polpetom.
Dodaj na naročilo 7.60 €
VEGI Le BRIE
Za tiste, ki želite od burgerja drugačne okuse kot ameriške. V burgerju je brie sir v kombinaciji z omako iz majoneze in mariniranih šampinjonov. Eden izmed naših najbolj popularnih vegeterijanskih burgerjev. S hood plant based polpetom.
Dodaj na naročilo 8.00 €
VEGI JAKE'N JAY
Kalifornijski tip burgerja, z dvojnim cheddar sirom in hišno kalifornijsko omakco. Za tiste, ki imate radi bolj bogate burgerje. S hood plant based polpetom.
Dodaj na naročilo 7.80 €
VEGI HOOD CHICK
Naš plant based polpet smo naredili v družbi kumaric in mehkega zelja narejenega v domači ranč omaki. Osvežujoča kombinacija.
Dodaj na naročilo 8.50 €
5.00/5
Povprečje izračunano iz 1 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.

Način plačila

Minimalno naročilo: 8 €
Lokacija: Jamova cesta 105, 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: 2€
Za zagotavljanje kvalitetne storitve bomo poleg osnove cene dostave, nad 1.5km zračne linije od restavracije zaračunali dodatnih 0.5€ na vsakih 500m. To nam omogoča ohranitev kvalitete in primerno plačilo dostavljavcem. Hvala, ker nas podpirate. ❤️
Pon:
10:00 - 21:00
Tor:
10:00 - 21:00
Sre:
10:00 - 21:00
Čet:
10:00 - 21:00
Pet:
10:00 - 21:00
Sob:
11:00 - 21:00
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Opis
Hood Burger se je rodil avgusta 2012 na štantu pred Sax Pubom v Ljubljani. Til Pleterski in Klemen Ptičak sta tedaj prvič v zgodovini Slovenije predstavila gurmanski burger narejen iz 100% slovenske pašne govedine, domače krompirjeve bombice in drugih lokalnih sestavin serviran na ulični način. Odziv strank je bil fantastičen in tako je Hood Burger novembra istega leta dobil svojo prvo stalno lokacijo pred centrom Interspar Vič. Hood Burger je tako za vedno spremenil slovensko street food sceno.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.