Taj Mahal Indijska rest. odpiralni časi
12:00 - 22:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.84 / 5 (185)
Indijska
1 h - 1 h 30 min
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Vsa naročila -10% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Taj Mahal Indijska rest. Torek
Študentske bone dostavljamo znotraj ljubljanske obvoznice. Plačilo s kartico ob koriščenju študentskega bona ni mogoče.
*Juha + solata + sadje
Dodaj na naročilo 4 €
Chicken Vindaloo
(piščanec s krompirjem, kuhan v tradicionalni vindaloo omaki)
Dodaj na naročilo 4 €
Beef Korma
(govedina pripravljena v rdeči kremni kokosovi omaki)
Dodaj na naročilo 4 €
Lobiya dal
(fižol kuhan z ingverjem, česnom, kumino, čebulo in svežim paradižnikom)
Dodaj na naročilo 4 €
Alo mutter
(krompir in grah, pripravljena v kremni paradižnikovi omaki)
1 Zvezdica / 37
2 Zvezdica / 7
3 Zvezdica / 14
4 Zvezdica / 18
5 Zvezdica / 109
3.84/5
Povprečje izračunano iz 185 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.

Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Ben (pred 3 leti) 15 Se strinjam Ne strinjam se
Narocevanje hrane iz Taj Mahala je bila zanimiva izkusnja in ne prevec pozitivna. Dobila sem klic od voznika, ki ni govoril slovensko in komaj anglesko, in povedal mi je, da se nahaja na Letaliski cesti in vprasal po dodatnih napotkih. V resnici zivim ob Litijski cesti, ampak je trdil, da je v GPS naslov napisal pravilno (ocitno ne). Cez 10 minut je dospel do Litijske ceste in vprasal po poti do moje hise. V petih minutah se nismo mogli zmeniti kam mora priti (v najpreprostejsi anglescini), zato sem se odlocila, da ga poiscem sama. Po tej naporni dogodivscini je bila izmenjava dobrin opravljena in vrnila sem se domov ter odkrila, da je hrana topla kot skotsko poletje in se, da je bilo narocilo pomanjkljivo, saj mi je manjkal en naan kruh. En naan je mala cena za nadaljni izogib restavracije, ki ne zna uporabljati zemljevida, ne zna govoriti slovensko in ne zna izpolniti narocila pravilno. Hrana je bila ok.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

katja (pred 2 letoma.) 8 Se strinjam Ne strinjam se
Hrana odlična, a dostavljavec obupen. Zmeraj zahteva, da prideš po hrano na parkirišče in se izgovarja, da ne razume dobro kaj želiš ali pa da ne more najti prostega parkirnega mesta, kljub temu da noben drug dostavljavec nima takšnega problema. Po dolgem prepričevanju, da dostava po definiciji pomeni da ti je hrana dostavljena pred tvoja vrata oz. na naslov, ki si ga navedel in ne da jo moreš iti iskati na bližnje parkirišče se gospod naposled le odloči, da bo opravil svoje delo pri čemer pa ne more skriti svoje nejevolje. Ta mučen proces prepričevanja se ponovi z vsako njegovo dostavo znova.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Niko (pred 2 letoma.) 8 Se strinjam Ne strinjam se
Prijazna in hitra dostava v angleščini na študentski bon. Veliko hrane odličnega okusa.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Andrej (včeraj) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Nekaj ur pred naročilom sem poklical, ker sem se želel prepričati, če dostavljajo hrano v moj kraj. Angleško-govoreči sogovornik mi je z veseljem zatrdil, da to ni noben problem. Potek oddaje naročila je potekal preko ehrane. Dobim potrditev, da je naročilo potrjeno. 40 minut po potrditvi me kliče angleško-govoreči zaposleni te restavracije, da se opravičuje, ampak ne vozijo v moj kraj, ker imam premajhno naročilo. Ko ga vprašam, ali lahko dodam kaj k naročilu se opraviči, da to ni mogoče in da naj znova oddam naročilo. Odnos do strank: 1/5 Hrana: ?/5


Jan (pred 8 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Super hrana, vedno točen čas dostave. Glede na ceno za študentsko ponudbo najboljša indijska restavracija - seveda pa neprimerljivo z Namasteejem :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Nina (pred 10 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Odlična hrana in zelo hitra dostava (v centru LJ). Z dostavljalcem sem se vse zmenila v angleščini brez problema.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Nikolaj (pred 13 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Ocena 6
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Nikolaj (pred 13 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
poülji.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Mirela (pred 1 mesecem) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Well that was disappointing ….i thought i was ordering from an Indian restaurant instead what i got was more like a chinese dish. I ordered Chicken Tikka Masala. However, what i got was nothing like chicken Tikka Masala but rather a newer version of chicken Manchurian. Kindly, stop misleading your customers, especially the Non-asians i.e. europeans who do not know much about the authentic Sub-continent food. Moreover, the Naan ordered was burned and the Raita ordered was filled with water. At last, i would say that it was a very disappointing experience and i would not recommend any one to visit here who would like to experience authentic Indian food.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Jakob (pred 2 mesecema) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Katastrofa, pos terminal jim ne dela. V gotovini ne sprejemajo kovancev za manj kot 50 centov. Voznik te po telefonu poslje v tri pm. Ne narocuj!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Domen (pred 3 meseci) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Naročil sem piščančji jalfrezi in bil je bolano dober. Probal prvič. Že samo zaradi tega dobijo 5 zvezdic. Dostavljalec sicer govori samo angleško in zgleda da se mu ne da hodit gor v blok v 5. Nadstropje. No, pa je vseeno prišel. Sigurno bom še naročil.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Marko (pred 3 meseci) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Hrana je odlična in dostavljalci so izredno prijazni. Edino včasih je hrana preveč pekoča za moj okus!


Lena (pred 6 meseci) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Ob vikendih ne sprejemajo študentskih bonov?
Način plačila:

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Poljanska cesta 14 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon:
11:00 - 22:00
Tor:
11:00 - 22:00
Sre:
11:00 - 22:00
Čet:
11:00 - 22:00
Pet:
11:00 - 22:00
Sob:
12:00 - 22:00
Ned:
12:00 - 22:00
Pra:
12:00 - 22:00
Opis
Indian Cuisine is as rich and diverse as its culture. Different regions have different tastes and their own unique dishes. A perfect blend of aromatic spices is the essence of Indian food and we at Taj Mahal bring that magical taste for you right at your table with special attention to the traditional way of preparation of our dishes. Atmost care is taken while selecting the best authentic spices to bring out the magical aroma of India on a plate. Our team of experienced chefs have flown in from India to present to you a wide range of delicious dishes. Our specialities also include the mouth-watering South Indian dishes that we take pride in being the first ones to introduce in Slovenia. Let us take care of your taste buds as we urge you to dive into this divine culinary experience. Namaskar. Best indian food delivery in Ljubljana / Taj Mahal - Najboljša dostava indijske hrane v Ljubljani.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.