Restavracija & pizzeria B2 odpiralni časi
08:00 - 20:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.8 / 5 (1135)
Pizzerija
45 min - 1 h -VIČ, ROŽNA, RUDNIK
+10min CENTER, ŠIŠKA, BEŽIGRAD
+20min ŠTEPANSKO, BTC, FUŽINE
+30min ZALOG, ČRNUČE, ŠENTVID
Območje:
Območje Ljubljane znotraj obvoznice
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Nad 50€ = 20% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Restavracija & pizzeria B2 Sladice
Dodaj na naročilo 3.50 €
Malinina torta s 3 čokoladami
Dodaj na naročilo 3.50 €
Oreo torta
Dodaj na naročilo 3.50 €
Nutelina torta z banano
Dodaj na naročilo 3.50 €
Tiramisu
Dodaj na naročilo 5.00 €
Palačinke fererro rocher
(dve palačinki, nutella, lešniki čokoladni preliv)
Dodaj na naročilo 5.00 €
Palačinke z gozdnimi sadeži *
(dve palačinki (*ni vedno na zalogi))
Dodaj na naročilo 4.50 €
Palačinke z nutello
(dve palačinki, nutella)
Dodaj na naročilo 4.50 €
Palačinke z limono in sladkorjem
(dve palačinki, limonin sok, sladkor)
Dodaj na naročilo 28.00 €
BOX PALAČINK
(20 palačink; 2 izbira dveh okusov)
Dodaj na naročilo 5.00 €
Palačinke z nutello in gozdnimi sadeži
(dve palačinki)
Dodaj na naročilo 5.00 €
Palačinke z orehi, medom in rumom
(dve palačinki)
Dodaj na naročilo 4.50 €
Palačinke z marmelado in kislo smetano
(dve palačinki)
SPOŠTOVANE STRANKE- V naši kuhinji se uporabljajo vsa živila tudi tista,ki so za nekatere ljudi alergena,zato se lahko sledovi le teh nahajajo v vsaki jedi,ne samo tam,kjer smo jih dodali kot osnovno živilo.
*1-žita,pšenična moka in izdelki gluten *2-raki in izdelki *3-jajca in izdelki *4-ribe in izdelki *5-arašidi in izdelki *6-soja in izdeklki lecitin je v margarini,čokoladi
*7-mlečni izdelki laktoza *8-oreščki *9-listna zelena in izdelki *10-gorčica in izdelki *11-sezam in izdelki *12-žveplo vino-so2 *13-volčji bob *14-mehkužci
1 Zvezdica / 147
2 Zvezdica / 47
3 Zvezdica / 42
4 Zvezdica / 89
5 Zvezdica / 426
3.80/5
Povprečje izračunano iz 1135 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.jasmina (pred 4 leti) 49 Se strinjam Ne strinjam se
prej sem naročil kalamare na bon. od naročila do hrane pri vratih v bloku (res da sem z viča) je minilo 16 minut??? kako je to mogoče??? kalamari in pomfri kot bi jih jedel dejansko v restavraciji. pohvale. ocena 5
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

B2 RESTAVRACIJA (pred 2 letoma.) 36 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, naj vam povemo, da vse komentarje preberemo, vsi negativni komentarji držijo v 90% (saj tudi mi naredimo kiks, vendar resnično nenamerno ali zaradi malomarnosti). Za nas vsak komentar šteje, bolj so nam pomembni negativni komentarji, da nas vsaj nekaj opozarja kaj smo naredili oz. delamo narobe. Delamo veliko na hitrosti saj lahko edino tako ohranimo kvaliteto hrane. Zelo hitri smo na lokacijah; vič, rožna, rudnik, center, šiška. Daljše lokacije so: bežigrad, btc, fužine smo pa v povprečju v 60ih minutah. V primeru slabega vremena se dostavani čas poveča saj imajo tako kod mi in ostale dostave okoli 30% več naročil. Sladic ne pozabljamo ampak smo na razpisu izpolnjevali vse kvote in imamo hode; juha+solata+glavna jed. In eno primerjavo TAXI vič-kardeljeva ploščad 6,4€ B2 HRANA vič-kardeljeva ploščad 4,37€+2,63 subvencije. Zahvaljujem se za vaše komentarje
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Davor (pred 4 leti) 19 Se strinjam Ne strinjam se
Super pice, hitra dostava :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

aleksander (pred 6 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Velikrat mi narobe prnesete, sam je tok dobro, da nimam pripomb. Naslednič bodite bolj pozorni na opombe. Drugače pa 5/5, najboljši daleč naokrog.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Urška (pred 9 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Dostavljalec je bil izredno hiter in prijazen, praktično sem samo odprla vrata in kosilo je bilo pri meni. Hrana (B2) pa tudi odlično, pohvalno!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Alja (pred 10 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Piscanec v smetanovi omaki z gobicami - zelo razocarana :( razumem, da se manj soli zaradi razlicnih okusov strank, ampak v moji hrani ni bilo niti scepca soli. Smetana nekuhana, piscanec premalo pecen. Priloga zraven pa pomfri? Najbrz je jasno, kaksen poc je bil vse skupaj, glede na to da je pakiran skupaj z "omako"....


Katarina (pred 17 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
do zdaj sem naročila 2x, vedno so prišli ful hitro enkrat v 20 min, drugič pa v pol ure čeprav je pisalo 1,5-2 uri ;) hrana je vedno prišla topla in dostavljalci so zelo prijazni ! :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Anže (pred 17 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Zelo hitra dostava in odlična pica ! priporočam
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Andraz (pred 18 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Hitra dostava, samo spet so napacno narocilo prinesli :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Tina (pred 19 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Zakaj ni več solate zraven študentskih bonov?
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Alja (pred 26 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Sicer zelo prijazen dostavljalec, hrana še vroča, a v paketu je bil namesto schawarme buritto, ki pa ga zaradi alergije ne smem.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Grega (pred 1 mesecem) 4 Se strinjam Ne strinjam se
Naročil rezance z gamberi, ko sem jih odprl, sem skoraj bruhnil ... Gamberi so bili pokvarjeni, vse je zaudarjalo po pokvarjenih ribah. Tako močno je zasmrdelo, da smo morali za nekaj časa zapustiti pisarniške prostore. Ko se je sicer zelo prijazen dostavljalec vrnil po hrano , ki sem jo reklamiral, je rekel, da je še njemu v avtu smrdelo. To da je hrana neokusna je pač rezultat neveščih kuharjev, da pa ti servirajo pokvarjeno hrano, ki že na daleč obupno zaudarja pa je nič drugega kot huda malomarnost in brezbrižnost, zrelo za obisk inšpekcije.


Eva (pred 1 mesecem) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Lahko bi sledili bonom in imeli odprto do 21. ure.
Način plačila: , , Spletno plačilo , Spletno plačilo

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Koprska 94 , 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon
Tor
Sre
Čet
Pet
Sob
Ned
Pra
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
Zaprto
Zaprto
Zaprto
Opis
V restavraciji B2 ponujamo največji izbor različne vrste hrane v restavraciji in dostavi, s poudarkom na mediteranskih dobrotah in picah.

Dostava hrane je možna v Ljubljani od 8:00 do 20:00 zvečer. Restavracija obratuje vse dni v tednu, tudi med prazniki razen ob sobotah imamo zaprto. Že v naprej se veselimo vašega naročila. .

Študentske bone za dostavo sprejemamo od 8:00 do tudi 19:30 oziroma do zadne možnosti, da bi lahko dostavili do 20:00. .

Restevracija B2 je dobila novega lastnika leta 2013 s strani takratnih 8 zaposlenih, da bi rešila in izboljšala podjetje. Do leta 2016 se je podjetje že štirikrat prostorsko širilo in delujemo skupaj na 430m². V letu 2017 imamo 18 redno zaposlenih v povprečju starih 33 let. .

V podjetju vedno iščemo rešitve izboljšav na bilo katerem področju, tako tudi ustvarjamo socialni čut in psihologijo naših zaposlenih, ker so v gostinstvu urniki zaposlenih nesocialni/nepsihološki zaradi poznih delovnih ur, smo tudi zaradi povečanja dela v času kosil strnili urnike in skrajšali delovni čas do 20ih, tako smo izgubili kar nekaj prihodkov vendar omogočili boljše delovne pogoje zaposlenih in nismo potrebovali povečevati ekipe. Vendar ker se iz dneva v dan stvari spreminjajo in hočemo maksimalno vzdrževati socialni čut do zaposlenih (tako so zaposleni bolj zadovoljni in posledično tudi naše stranke), se je v podjetju zgodil ''baby boom'' rojstvo 8ih otrok v zadnjih dveh letih naš ukrep bo sledil v začetku leta 2018 in bomo na žalost naših strank ukinili delovne vikende in praznike, upamo da bomo s tem ukrepom še izboljšali naše storitve med tednom, ker bomo bolje spočiti in še z večjim elanom zadovoljevali naše stranke. .

V upanju da razumete naš proces dela se vam zahvaljujemo za vse pohvale in tudi kritike. .

Dober tek vam želi ekipa B2, kadarkoli jeste in kjerkoli. Lep pozdrav
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.