Prejmi 5€ ali 10€ popusta pri online plačilu z Mastercard in Maestro kartico NAROČI ZDAJ
Restavracija & pizzeria B2 odpiralni časi
Zaprto
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
3.84 / 5 (1077)
Pizzerija
45 min - 1 h -VIČ, ROŽNA, RUDNIK
+10min CENTER, ŠIŠKA, BEŽIGRAD
+20min ŠTEPANSKO, BTC, FUŽINE
+30min ZALOG, ČRNUČE, ŠENTVID
Območje:
Območje Ljubljane znotraj obvoznice
Minimalno naročilo:
6€ ali 1 bon
Nad 50€ = 20% Ne vključuje štud. ponudbe, akcijskih artiklov, cigaret in alkoholnih pijač
Restavracija & pizzeria B2 Zimska ponudba
Dodaj na naročilo 7.00 €
Segedin + kruh
Dodaj na naročilo 7.00 €
Chili con carne z njoki
Dodaj na naročilo 7.00 €
Bograč + kruh
Dodaj na naročilo 7.00 €
Sarma s pire krompirjem
Dodaj na naročilo 7.00 €
Ričet + kruh
Dodaj na naročilo 7.00 €
Čufti v omaki s pire krompirjem
Dodaj na naročilo 7.00 €
Polnjena paprika s pire krompirjem
Dodaj na naročilo 7.00 €
Pasulj s klobaso + kruh
Dodaj na naročilo 7.00 €
Primorska jota + kruh
1 Zvezdica / 130
2 Zvezdica / 41
3 Zvezdica / 38
4 Zvezdica / 83
5 Zvezdica / 401
3.84/5
Povprečje izračunano iz 1077 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.jasmina (pred 4 leti) 44 Se strinjam Ne strinjam se
prej sem naročil kalamare na bon. od naročila do hrane pri vratih v bloku (res da sem z viča) je minilo 16 minut??? kako je to mogoče??? kalamari in pomfri kot bi jih jedel dejansko v restavraciji. pohvale. ocena 5
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

B2 RESTAVRACIJA (pred 2 letoma.) 29 Se strinjam Ne strinjam se
Pozdravljeni, naj vam povemo, da vse komentarje preberemo, vsi negativni komentarji držijo v 90% (saj tudi mi naredimo kiks, vendar resnično nenamerno ali zaradi malomarnosti). Za nas vsak komentar šteje, bolj so nam pomembni negativni komentarji, da nas vsaj nekaj opozarja kaj smo naredili oz. delamo narobe. Delamo veliko na hitrosti saj lahko edino tako ohranimo kvaliteto hrane. Zelo hitri smo na lokacijah; vič, rožna, rudnik, center, šiška. Daljše lokacije so: bežigrad, btc, fužine smo pa v povprečju v 60ih minutah. V primeru slabega vremena se dostavani čas poveča saj imajo tako kod mi in ostale dostave okoli 30% več naročil. Sladic ne pozabljamo ampak smo na razpisu izpolnjevali vse kvote in imamo hode; juha+solata+glavna jed. In eno primerjavo TAXI vič-kardeljeva ploščad 6,4€ B2 HRANA vič-kardeljeva ploščad 4,37€+2,63 subvencije. Zahvaljujem se za vaše komentarje
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Davor (pred 4 leti) 19 Se strinjam Ne strinjam se
Super pice, hitra dostava :)
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Urša (včeraj) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Dostavljalci so vedno v redu, tudi glede časa nimam pripomb. Hrana je pa loto...Kdaj je odlično, ampak ta burito danes ima toliko soli, da si lahko postavim soline v lastni sobi.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Nejc (pred 3 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Rabili so 2 uri da so prisli in lazanja ni tako dobra
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Toni (pred 5 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
brez juhe pri študentskem naročilu, skoraj nič mesa na kebab pici, neko bogo zelje, ki naj bi bilo solata, in neko malo, bogo jabolko. za povrhu pa sem moral po hrano iti sam v pritličje bloka, kjer se mi nato dostavljalec opravičuje v smislu "sej včasih sm skos hodu gor do vrat, sam zdej mi pa zdravje ne pusti ... sej veš: srce pa to". Model, najd si potem nek šiht v pisarni ali pa boljši, legit izgovor, ako si si to bil izmislil. Kakorkoli že, nisem poklican, da bi sodil pristnost izgovorov. Edina pozitivna izkušnja pri tej dostavi je bila hitrost: dobil v cca 30min. Zatorej tudi ocena 2 in ne 1.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Andreja (pred 9 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Aloha.... moji makarončki so bili super, všeč mi je tudi dogleden čas dostave. Tudi glede dostavljalca nimam pripomb. superca xD
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Sergej (pred 11 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Naročil nacho na pizzi (in ga tudi plačal dodatna 2 eura), pica prišla brez. Drugače hrana super :)


Loti (pred 11 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Prvic narocila preko ehrane in izbrala jed pri vas in v roku 1h (tako kot je bilo rečeno) sem dobila! Hrana je bila odlična! ?? Za prvi poskus nisem bila razočarana
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Blaž (pred 15 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Use ful dobro samo pijaca manka zravn, drugace pa hitri ful, hrana prisla topla, sm se skori speku haha. 16 zvezdic od 5ih ??
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Irena (pred 17 dnevi) -3 Se strinjam Ne strinjam se
v zelenjavni tortiliji sem dobila surovo zelenjavo.. tf res?


Rok (pred 18 dnevi) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Jebem vam mater zabito ne lociste piscancjega burita od faking vegi.
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Andreja (pred 18 dnevi) 1 Se strinjam Ne strinjam se
Količinsko super. Samo za 4,37 EUR bi pričakovala za lignje embalažo kot je treba in ne škatlo od pice. Lignji so bili za preživet, priloga (pomfri) pa katastrofalna. Verjetno so en dan čakali name, da jih naročim. -.- Tatarska je bila ok. Pohvale solatki! Žal pa to ni dovolj, nisem prepričana, če se bom še odločila za vas. :S
Način plačila: , , , Spletno plačilo , Spletno plačilo

Minimalno naročilo: 6 € ali 1 bon.
Lokacija: Koprska 94 , 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Pon
Tor
Sre
Čet
Pet
Sob
Ned
Pra
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
Zaprto
08:45 - 16:00
08:45 - 16:00
Opis
V restavraciji B2 ponujamo največji izbor različne vrste hrane v restavraciji in dostavi, s poudarkom na mediteranskih dobrotah in picah.

Dostava hrane je možna v Ljubljani od 8:00 do 20:00 zvečer. Restavracija obratuje vse dni v tednu, tudi med prazniki razen ob sobotah imamo zaprto. Že v naprej se veselimo vašega naročila. .

Študentske bone za dostavo sprejemamo od 8:00 do tudi 19:30 oziroma do zadne možnosti, da bi lahko dostavili do 20:00. .

Restevracija B2 je dobila novega lastnika leta 2013 s strani takratnih 8 zaposlenih, da bi rešila in izboljšala podjetje. Do leta 2016 se je podjetje že štirikrat prostorsko širilo in delujemo skupaj na 430m². V letu 2017 imamo 18 redno zaposlenih v povprečju starih 33 let. .

V podjetju vedno iščemo rešitve izboljšav na bilo katerem področju, tako tudi ustvarjamo socialni čut in psihologijo naših zaposlenih, ker so v gostinstvu urniki zaposlenih nesocialni/nepsihološki zaradi poznih delovnih ur, smo tudi zaradi povečanja dela v času kosil strnili urnike in skrajšali delovni čas do 20ih, tako smo izgubili kar nekaj prihodkov vendar omogočili boljše delovne pogoje zaposlenih in nismo potrebovali povečevati ekipe. Vendar ker se iz dneva v dan stvari spreminjajo in hočemo maksimalno vzdrževati socialni čut do zaposlenih (tako so zaposleni bolj zadovoljni in posledično tudi naše stranke), se je v podjetju zgodil ''baby boom'' rojstvo 8ih otrok v zadnjih dveh letih naš ukrep bo sledil v začetku leta 2018 in bomo na žalost naših strank ukinili delovne vikende in praznike, upamo da bomo s tem ukrepom še izboljšali naše storitve med tednom, ker bomo bolje spočiti in še z večjim elanom zadovoljevali naše stranke. .

V upanju da razumete naš proces dela se vam zahvaljujemo za vse pohvale in tudi kritike. .

Dober tek vam želi ekipa B2, kadarkoli jeste in kjerkoli. Lep pozdrav
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.