Kaj je ehrana.si?

ehrana.si je storitev, ki vam omogoča enostavno, hitro in zanesljivo prejemanje naročil, ki jih uporabniki oddajo preko spletne strani ali mobilne aplikacije.

ZAKAJ BI ŽELELI POSTATI DEL MREŽE EHRANA.SI?

Enostavno – ker želite ohraniti svojo konkurenčnost. Na področju spletnega naročanja hrane smo pred štirimi leti orali ledino, še vedno pa ostajamo vodilni ponudnik tovrstne storitve na trgu. Vsak dan prek ehrana.si restavracije prejmejo naročila s skupno več kot 100 obroki, število registriranih uporabnikov pa je že preraslo vrtoglavih 0. Na eni strani rast števila uporabnikov, na drugi pa tudi vse več zadovoljnih ponudnikov pričata o koristnosti, če ne odličnosti naše storitve.

KAJ SO GLAVNE PREDNOSTI PRIDRUŽITVE PORTALU EHRANA.SI?

Prednosti pridružitve portalu ehrana.si:

 1. Enostavna in preverjena uporaba (Naročila sprejemajte lažje, hitreje in predvsem manj stresno. Ehrana.si je zanesljiva, varna in enostavna – pravijo naše zadovoljne stranke. V našo storitev je vključenih že več kot 80 zadovoljnih restavracij.
 2. Zaslužite več (Živimo v okolju in času kjer je sledenje novim trendom in skrb za strankine želje ključ do ohranjanja konkurenčnosti. Portal ehrana.si je z več kot 60.000 uporabniki največji in najbolj priljubljen portal za naročanje hrane. S pridružitvijo portalu ehrana.si se predstavite tisočim lačnim dnevnim uporabnikom in jih prepričajte, da je prav vaša hrana najokusnejša. Naročanje hrane preko spleta postaja vedno bolj priljubljeno in že močno izpodriva klasično telefonsko naročanje. Omogočite vsem, da si ogledajo vašo ponudbo in naročilo oddajo kar preko spleta. )
 3. Bodite vidni na spletu (Že več kot 80% gospodinjstev v Sloveniji ima dostop do interneta in vedno več poslovanja Slovenci opravimo na spletu. Sledite trendom in svojo ponudbo predstavite tudi na spletu. Za vsako restavracijo ustvarimo novo podstran, kjer si uporabniki lahko ogledajo dnevne in stalne menije ter najdejo več informacij o vas. S pridružitvijo na ehrana.si boste postali vidni tudi v brskalniku Google, kar bo nedvomno še povečalo vašo prepoznavnost. )
 4. Poceni in učinkovita vrsta oglaševanja (Pozabite oglaševanje z letaki in plakati in inovativno oglašujte z nami. V primerjavi z tradicionalnimi oblikami oglaševanja je pridružitev portalu ehrana.si nedvomno cenejša in bolj učinkovita rešitev. Svojo restavracijo predstavite tisoče dnevnim uporabnikom, ki iščejo točno to kar ponujate. Storitev se plačuje zgolj kot določen % vrednosti naročila, ki je uspešno izvedeno preko portala ehrana.si, tako da tveganja za vas praktično ni. Ker smo zavezani k stalnim izboljšavam in napredku, vam storitve ne bomo zaračunavali, če le-ta ne bo imela učinka.)
 5. Hitrejše in bolj učinkovito poslovanje (Sprejemanje naročila preko telefona je lahko zamudno tako za stranko kot za gostinca. Na portalu ehrana.si si uporabniki vnaprej lahko ogledajo celotno ponudbo in si v miru izberejo željeno jed. Pri naročilu preko portala ehrana.si je celoten proces precej krajši, še posebej za VAS gostince. Naročilo potrdite s preprostim klikom, lahko tudi več naročil hkrati. Za to skrbi preprost program, ki ga brezplačno naložimo na vaš računalnik. Ob potrditvi naročila uporabniku sporočite tudi predviden čas dostave. Privarčujte čas in trud.)
 6. Tujcem prijazna spletna stran (Slovenija postaja vedno bolj priljubljena turistična destinacija. Vsako leto Slovenijo obišče več kot 3 milijone turistov in več tisoč tujih študentov. Pozabite na jezikovne ovire. Ker sta naša spletna stran in mobilna aplikacija na voljo tudi v angleškem jeziku, je izjemno priljubljena tudi med turisti in tujimi študenti. Bodite korak pred ostalimi in v svoj krog zadovoljnih strank zvabite še povsem nov segment uporabnikov. )
 7. Preprost pregled preteklih naročil (Vsaka restavracija prejme dostop do administracijske strani kjer lahko dostopa do seznama in podrobnostih vseh preteklih naročil prejetih preko portala ehrana.si. Administracijski vmesnik vam omogoča tudi izbiro željenega opazovanega obdobja. Ker se zavedamo, da je spremljanje rezultatov in njihova analiza izjemno pomembna za rast vašega posla smo vam to močno olajšali)
 8. Ažurnost ponudbe (Svojim strankam predstavite aktualno ponudbo, dnevna kosila in malice. Začetni vnos menijev opravimo mi, brezplačno. Nadaljnje spremembe in vnos dnevnih ponudb lahko urejate v svojem administracijskem programu, kjer bo vsaka sprememba vidna na spletni strani že v naslednjem trenutku. S tem vam želimo omogočiti, da svojo ponudbo in cene prilagajate trenutnemu povpraševanju in tako še izboljšate vašo učinkovitost in delovanje)
 9. Celovita marketinška rešitev (Izkoristite naše znanje in nam prepustite, da za vas sestavimo celovit načrt oglaševanja, ki je trenutno najbolj učinkovit in priljubljen. Poleg osnovne storitve vam ponujamo tudi dodatne možnosti oglaševanja, kot so: izjemno ugodna poslikava dostavnih avtomobilov, dodatno Facebook in Google oglaševanje vaše restavracije, prodajno svetovanje in »poudaritev« vaše ponudbe na seznamu restavracij – glede na pretekle izkušnje je moč pričakovati tudi več kot 20% povečanje prodaje)
 10. Začetno oglaševanje za nove ponudnike (Vsak začetek je težak, za vas bo lažji. Ob pridružitvi portalu ehrana.si vam BREZPLAČNO podarimo paket začetnega oglaševanja, ki vsebuje objavo na družbenih omrežjih in elektronskih sporočilih vsem našim uporabnikom, prav tako pa boste na portalu poudarjeni kot »novi ponudnik«. S tem vam zagotovimo takojšnjo prepoznavnost med našimi številnimi uporabniki.)
 11. Imamo tudi MOBILNO APLIKACIJO (Že več kot polovica Slovencev in Slovenk dnevno uporablja pametne telefone. Omogočite strankam, da si hrano naročijo preko ene najbolj priljubljenih slovenskih mobilnih aplikacij ehrana.si, ki si jo je na svoj pametni telefon naložilo že več kot 30.000 ljudi. Mobilna aplikacija je na voljo za sistema IOS in Android. Naročanje hrane še nikoli ni bilo tako preprosto.)

Aktivni smo na socialnih omrežjih!

S strankami aktivno komuniciramo tudi na socialnih omrežjih, kjer jih dnevno razveseljujemo z nagradnimi igrami, popusti in novostmi. S tem smo pri uporabnikih ustvarili pozitivno podobo naše storitve. »Všeč« smo že več kot 25 000 Slovencem, tudi vam pa ponujamo možnost, da jih prek naše strani nagovorite in prepričate o svoji odličnosti. Naše bogate izkušnje in vaše želje so odlična kombinacija za ustvarjanje kreativne promocije, ki vas bo razlikovala od ostalih.

KAJ POTREBUJETE ZA PRIDRUŽITEV PORTALU EHRANA.SI?

Enostavno – v restavraciji potrebujete le računalnik z dostopom do interneta. Priklop in vpis ponudbe uredimo v manj kot enem tednu.

KOLIKO VAS TO STANE?

Storitev se zaračuna izključno na podlagi marže od vsakega izvedenega naročila. Tako pridružitev na ehrana.si ne pomeni nikakršnega finančnega tveganja. Če vam torej ne zagotovimo naročil, je storitev brezplačna.

KDO JE EKIPA EHRANA.SI?

Smo mlada in visoko motivirana ekipa. Odlikujejo nas interdisciplinarna znanja s področja računalništva, spletnega marketinga, promocije, poslovnega svetovanja in prodaje.

Na enem mestu želimo združiti vse ponudnike dostave hrane in jim s tem omogočiti najboljši dostop do ciljne publike. Naj ob tem še izpostavimo, da smo z inovativnimi tehnološkimi rešitvami vzpostavili platformo, ki je enostavna za uporabo – tako za vas kot tudi za uporabnike.

POKLIČITE NAS!

Ker tveganja ni, nas pokličite na 070 787 638 ali pa nam pišite na info@ehrana.si.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.