New comments
Nina pri Halo Pinki
(6 hours ago)
Kaj je z vami narobe? Narocim pico, cakam 2 uri, vsi vemo, da je danes tekma in ce veste, da niste sposobni speljati se enega narocila ga lahko zavrnete. Pice sem dobila mrzle, lar pomeni, da svojega dela niste opravili, zamujali ste vec kot pou ure z dostavo. NAJSLABSE PICE V LJUBLJANI! Razocarana sem nad vami, da moram zdaj sedeti zraven mikrovalovne pecice in si greti pico. Za tak greh bi nam lahko povrnili skodo. Lp - jezni kupec.
Nina pri Halo Katra
(6 hours ago)
Ijoj, dostava pozna, jufka zgleda grozno, zelenjava obup,... da racunajo 6e za tako hrano porazno. brez zamere ampak je res. krompirček zraven za brezveze ker je itak napit olja..
Alenka pri PicoPeko
(6 hours ago)
Dostava naročila presenetljivo hitra. Dostavljalec simpatičen. Hrana super. Cene sprejemljive. Definitivno moja omiljena dostava hrane na dom! Pohvalno!
Polona pri Halo Janez
(13 hours ago)
Cakam že 1 uro in pol, lačna sem! Rabm svoje kalamare! Upam da bodo vsaj sveži glede na to, da jih je Janez moral najprej uloviti! Lp (= Lačna Polona)
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.