Zadnji komentarji
(pred 2 urama)
Naročil rezance z gamberi, ko sem jih odprl, sem skoraj bruhnil ... Gamberi so bili pokvarjeni, vse je zaudarjalo po pokvarjenih ribah. Tako močno je zasmrdelo, da smo morali za nekaj časa zapustiti pisarniške prostore. Ko se je sicer zelo prijazen dostavljalec vrnil po hrano , ki sem jo reklamiral, je rekel, da je še njemu v avtu smrdelo. To da je hrana neokusna je pač rezultat neveščih kuharjev, da pa ti servirajo pokvarjeno hrano, ki že na daleč obupno zaudarja pa je nič drugega kot huda malomarnost in brezbrižnost, zrelo za obisk inšpekcije.
(pred 2 urama)
Pisalo je dostava 45-1 h dobil po dveh urah.
Timotej pri Halo Janez
(pred 19 urami)
Naročil sem okoli 21:10, prišlo v roku 40 min, piščanec na žaru s krompirjem. Res ogromna porcija in zelo dobra hrana. Odlično!
Matej pri Pizzerija Ali
(pred 22 urami)
Pica super kot vedno, dostavljalec super, hitra dostava. Samo kaj se vi norca delate z dodatki? Že tretjič sem naročil pelate, pa jih že tretjič nisem dobo. Kaj tisti ko sprejema naročila je slep, da ne vidi, da se cena ne ujema?
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.