Ehrana skrbi za vašo varnost. 💛 Preveri naše varnostne ukrepe in priporočila.
La Ganache odpiralni časi
Zaprto
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
5 / 5 (1)
Slaščičarna in pekarna
30 min - 1 h
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
10€
La Ganache Sladice
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 031 533 975
Čaša pasijonka
Čaša pasijonka
Mandljev biskvit, žele pasijonke, skutin mousse in sveže maline. Ročno narejeno, brez umetnih arom, ojačevalcev okusa in emulgatorjev. Narejeno iz naravnih sestavin.
Dodaj na naročilo 3.50 €
Brownie
Brownie
Čokoladno pecivo z lešniki in orehi. Ročno narejeno, brez umetnih arom, ojačevalcev okusa in emulgatorjev. Narejeno iz naravnih sestavin.
Dodaj na naročilo 1.30 €
Monoporcijksa prestige ganache s creme brulee
Monoporcijksa prestige ganache s creme brulee
Mandljev biskvit, dekorativni biskvit, crocant, pomarančni creme brulee, temni čokoladni mousse. Ročno narejeno, brez umetnih arom, ojačevalcev okusa in emulgatorjev. Narejeno iz naravnih sestavin.
Dodaj na naročilo 4.50 €
5.00/5
Povprečje izračunano iz 1 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.

Način plačila

Minimalno naročilo: 10 €
Lokacija: Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: gratis
Za zagotavljanje kvalitetne storitve bomo poleg osnove cene dostave, nad 9.2233720368548E+15km zračne linije od restavracije zaračunali dodatnih 0.5€ na vsakih 500m. To nam omogoča ohranitev kvalitete in primerno plačilo dostavljavcem. Hvala, ker nas podpirate. ❤️
Pon:
09:30 - 18:00
Tor:
09:30 - 18:00
Sre:
09:30 - 18:00
Čet:
09:30 - 18:00
Pet:
09:30 - 18:00
Sob:
10:30 - 15:00
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Opis
Kruh, pekovsko pecivo in sladice - ročno narejeno iz naravnih sestavin, brez dodanih ojačevalcev okusa, emulgatorjev in ostalih adetivov.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.