Ehrana skrbi za vašo varnost. 💛 Preveri naše varnostne ukrepe in priporočila.
Restavracija Parma odpiralni časi
12:00 - 18:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
4 / 5 (8)
Restavracija
15 min - 45 min
Območje:
Maribor
Minimalno naročilo:
8€
Restavracija Parma Hladne predjedi
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 02 420 51 72
PARADIŽNIK Z MOZZARELO
z rukolo in omako iz oliv in caper
Dodaj na naročilo 5.90 €
CARPACCIO AL BALSAMICO
z rukolo in parmezanom
Dodaj na naročilo 8.90 €
1 Zvezdica / 1
2 Zvezdica / 1
5 Zvezdica / 5
4.00/5
Povprečje izračunano iz 8 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.



Dominik (08.03.2021 ob 12:45) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Teletina v naravni omaki in piščančji file z gamberi sta bila zelo okusna!


Tjaša (28.02.2021 ob 13:28) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Losos zelo okusen. Priporočam!
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica

Žiga (21.02.2021 ob 15:19) 0 Se strinjam Ne strinjam se
Zelo slaba kvaliteta hrane. Steak neokusen, file sploh ni podoben fileju, naj vas slike ne zavedejo. Oslič in krompirček pečena v starem olju. Nikoli več...
Način plačila

Minimalno naročilo: 8 €
Lokacija: Betnavska cesta 39, 2000 Maribor
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: gratis
Pon:
11:00 - 18:00
Tor:
11:00 - 18:00
Sre:
11:00 - 18:00
Čet:
11:00 - 18:00
Pet:
11:00 - 18:00
Sob:
12:00 - 18:00
Ned:
12:00 - 16:00
Pra:
Zaprto
Opis
Lahko se pohvalimo z vrhunsko pripravljenimi krožniki, ki zagotovo razvajajo brbončice vsakega našega gosta. Hrana, ki jo strežemo je pridelana lokalno in vedno sveža, zato se pri nas vsak gost zlahka počuti kot doma. Meso, ki ga strežemo je izključno Slovenskega porekla. Sezonske ponudbe pa gostom pričarajo letne čase tudi skozi brbončice.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.