Postani član ehrana Live dostavne flote. Prijavi se sedaj! 🚴
Soul Food Maribor odpiralni časi
10:30 - 15:00
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
5 / 5 (1)
Za glasbene sladokusce
30 min - 1 h
Območje:
Maribor
Minimalno naročilo:
8€
Soul Food Maribor Sladica
Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 070 893 528
Jazz ‘ma mlade: STEREO ISOLATION - gramofonska plošča
Jazz ‘ma mlade: STEREO ISOLATION - gramofonska plošča
Soul Food restavracija predstavlja sladico: Jazz ‘ma mlade: STEREO ISOLATION V rekordnem času (14 dni od ideje do izvedbe) je na 21 različnih lokacijah v Sloveniji (in tudi v Avstriji) nastala EP kompilacija, s 4 popolnoma novimi avtorski komadi! SESTAVINE: Freekind., WCKD nation, Hauptman in - birds of unknown -, oz. 17 vrhunskih glasbenikov mlajše generacije. Skladbe so žanersko doma v jazzu, slišati pa je seveda tudi druge izpeljanke žanra s primesmi soula, popa, down-tempa in R’n’B-ja. Pesmi so zapete v angleškem jeziku in kljub temu, da je bilo vse posneto v domačih okoljih, imamo umetniško in tehnično zelo dovršen izdelek v obliki unikatne ročno izdelane gramofonske plošče.
Dodaj na naročilo 35.00 €
5.00/5
Povprečje izračunano iz 1 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.

Način plačila

Minimalno naročilo: 8 €
Lokacija: Koroška cesta 18, 2000 Maribor
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: gratis
Pon:
12:00 - 15:00
Tor:
10:30 - 15:00
Sre:
11:00 - 15:00
Čet:
10:30 - 15:00
Pet:
Zaprto
Sob:
Zaprto
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Opis
Soul Food restavracija predstavlja sladico: Jazz ‘ma mlade: STEREO ISOLATION V rekordnem času (14 dni od ideje do izvedbe) je na 21 različnih lokacijah v Sloveniji (in tudi v Avstriji) nastala EP kompilacija, s 4 popolnoma novimi avtorski komadi! SESTAVINE: Freekind., WCKD nation, Hauptman in - birds of unknown -, oz. 17 vrhunskih glasbenikov mlajše generacije. Skladbe so žanersko doma v jazzu, slišati pa je seveda tudi druge izpeljanke žanra s primesmi soula, popa, down-tempa in R’n’B-ja. Pesmi so zapete v angleškem jeziku in kljub temu, da je bilo vse posneto v domačih okoljih, imamo umetniško in tehnično zelo dovršen izdelek v obliki unikatne ročno izdelane gramofonske plošče. Ozadje: Jazz ‘ma mlade je festival mladega jazza, umetnosti, kulinarike in vina, ki se dogaja ob junijskih petkovih večerih na Židovskem trgu v Mariboru. Letos se zaradi epidemije covid-19 v juniju zagotovo ne bo odvil, a festivalska ekipa ne sedi križem rok, temveč se je odločila podpreti mlade glasbenike, ki zaradi t.i. protikoronskih ukrepov nimajo koncertov in posledično tudi ne prihodkov. Namesto odra jim lahko ponudimo unikatno gramofonsko ploščo, vi pa jih lahko z nakupom njihovega izdelka tudi finančno podprete. Ne čakaj, oblizni si prste ob stimulaciji ušes! Več INFO o projektu in sodelujočih glasbenikih: www.stereoisolation.si
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.