Prenesi posodobljeno aplikacijo za Android ali iOS 🎉
Yildiz han odpiralni časi
13:00 - 21:30
Ocena:
Kuhinja:
Čas dostave:
5 / 5 (1)
Restavracija in picerija
Območje:
Ljubljana
Minimalno naročilo:
8€
Yildiz han Mesne jedi
Seznam alergenov si lahko ogledate tukaj.
Döner kebab
telečje ali piščančje meso pečeno na pokončnem ražnju, priloga riž
Dodaj na naročilo 8.50 €
Iskender kebap
kraljevi kebab, specialiteta, telečje ali piščančje meso, priloga kruh, jogurt
Dodaj na naročilo 9.80 €
Islama köfte
male pleskavice na žaru s popečenim kruhom
Dodaj na naročilo 8.50 €
Tavuk dolma
polnjena piščančja prsa
Dodaj na naročilo 9.80 €
Islim kebap
teletina zavita v jajčevce in paradižnik
Dodaj na naročilo 9.80 €
Beyti kebap
nabodalo z mletim mesom v vlečenem testu - pikantno, s prilogo
Dodaj na naročilo 9.80 €
Dürüm kebap
nabodalo z mletim mesom v tanki lepinji - nepikantno
Dodaj na naročilo 9.80 €
Karniyarik
z mesom polnjeni jajčevci zapečeni v pečici
Dodaj na naročilo 9.50 €
Patliçan kebap
goveje meso, jajčevci, paprika, paradižnik, gratinirano
Dodaj na naročilo 9.50 €
Etli nohut
enolončnica iz čičerike z govedino
Dodaj na naročilo 8.50 €
Saç Kavurma
teletina ali piščanec z zelenjavo na saču
Dodaj na naročilo 12.00 €
Ustam sepesiyalleri
jed po kuharjevem receptu
Dodaj na naročilo 12.00 €
5.00/5
Povprečje izračunano iz 1 glasov.
Komentirate lahko le dostave, pri katerih ste že uspešno oddali naročilo.

Način plačila

Minimalno naročilo: 8 €
Lokacija: Karlovška cesta 19, 1000 Ljubljana
Kontakt: Podatki so vidni le registriranim uporabnikom
Cena dostave: 2€
Za zagotavljanje kvalitetne storitve bomo poleg osnove cene dostave, nad 1.5km zračne linije od restavracije zaračunali dodatnih 0.5€ na vsakih 500m. To nam omogoča ohranitev kvalitete in primerno plačilo dostavljavcem. Hvala, ker nas podpirate. ❤️
Pon:
13:00 - 21:30
Tor:
13:00 - 21:30
Sre:
13:00 - 21:30
Čet:
13:00 - 21:30
Pet:
13:00 - 22:30
Sob:
15:30 - 22:30
Ned:
Zaprto
Pra:
Zaprto
Opis
Nomadski izvor Osmanov, ki so na področju današnje Turčije vladali od konca 14. st. do začetka 20. st. je pogojeval specifičen način priprave hrane. Med najbolj znanimi kulinaričnimi ostalinami tega obdobja je kebap, meso pečeno na odprtem ognju in burek ter druge vrste pit, ki so jih prav tako pekli na prostem. Restavracijo Yildiz han, ki sta jo v Ljubljani odprla zakonca Bakirkaya, prinaša v slovenski prostor del bogate turške kulture. Turški kuharji pripravljajo bogat izbor specialitet iz različnih turških regij. Ekspresna dostava s kolesi, vam ambient Orienta pričara doma ali v pisarni.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.