Postani član ehrana Live dostavne flote. Prijavi se sedaj! 🚴
Zadnji komentarji
Rene pri Pizza Marija
(pred 1 minuto)
totalno neorganiziran dostavljalec, namesto da pozvnozi me klice potem pizzo nazaj odnese, ponovno dostavi in se dela neumnega... in potem bi se se kregal, malo boljse poglejte koga zaposlite.
(pred 53 minutami)
Narocil steak pico in bila je res topp,dostavljalec prijazen dostava pa tudi zelo hitra
(pred 54 minutami)
RE: LIDIJA zahvaljujemo se vam za vaš komentar. Naročilo je bilo oddano ob 16:00 uri, 35 min zatem je moški v vašem imenu klical kje je njegovo naročilo ker da ga čaka že pol ure.Po GPS je razvidno da je bil dostavljalec na naslovu v dobri uri. Preverili smo tudi kamere v kuhinji kjer je razvidno da navedbe glede velikosti niso resnične. Prav tako hrana ne more biti hladna, saj so dostavna vozila opremljena z toplotnimi komorami v katerih je 80 stopinj celzija. Če se dotaknemo vsega skupaj smo locirani na Vrhovcih vi pa v Bežigradu. Naročila se pripravljajo sproti in jih je potrebno skuhati in dostaviti. Če je hrana res draga lahko kupite: njoke, smetano, parmezan, tatufato, tartufatno olje, gambere, gamberov fond. Nekdo mora to skuhati, pomiti posodo, embalaža, gorivo, amortizacija avtomobila, plačilo dostavljalca.. Lp ekipa Origano
(pred 1 uro)
.
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.