New comments
Angel pri Imperio Mexicano
(43 minutes ago)
Hello! We ordered food from them many times and it was always very yummy. Both, for meat eaters and vegetarians. If I consider that delivery boys are working in any weather conditions I would say that they are great. Bravo to all of you that work in restaurant.
Marko pri Kitajski dvor
(19 hours ago)
Ne kritiziram rad, ko nisem zadovoljen s hrano in dostavo, ampak kot bivši dostavljalec, ko sem dal skozi vse težave, ki jih lahko dostava ponudi pa rad pohvalim, ko sem zadovoljen s tem kar dobim in kako dobim. Pred kratkim sem si naročil pri eni drugi restavraciji in bil zelo razočaran. Kitajski dostavljalec me najprej ni našel, ni razumel kje sem in pol če ne bi sam od sebe šel dol ga poiskat, bi me verjetno še danes iskal. Danes si naročim pri vas, dobim pol ure prej kot je blo predvideno, dostavljalec me je čakal pred vrati, bil je zelo prijazen in hrana je bla odlična. Velika pohvala, da riž ni v alufoliji na kateri se vidijo odtisi v mikrovalovki pogretega riža. V glavnem, vse pohvale, bom zagotovo še naročil. Takšna more bit dostava!
(19 hours ago)
Dostavni čas naj bi bil 1h-1.30min gospa je prispela do vrat že v 45min s toplo pico. Super! Zanimive kombinacije in okusi pic ampak so tako slane, da so že malce težke za pojest pa imam res rada slano hrano :( Testo je nekoliko posebno. Sicer zelo hrustljavo ampak morda malce predebelo.
Domen pri Kitajski dvor
(20 hours ago)
Odlična hrana!
Uporaba piškotkov
ehrana.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.